Petra tog på dates i Brasilien: Her dater man i bikini og bar overkrop

Det kan være grænseoverskridende, men lærerigt for en dansker at date i Brasilien.

Se et videoklip af DR3-værten Petra Nagel iført bikini, når hun udfordrer sig selv og er på jagt efter brasilianske mænd.

Hvis du er single i Brasilien, så nytter det ikke noget at være bange for hud.

Her er det helt normalt for kvinder at tage på dates i bikini, mens mændene har stramme badeshorts og bar overkrop - også selv om man bærer rundt på for mange kilo.

Derfor var det en meget grænseoverskridende oplevelse, men også meget lærerigt for DR3-værten Petra Nagel, da hun udfordrede sig selv og tog på dates i Brasilien.

- Når jeg går i byen og på dates i Danmark, får jeg tit oplevelsen af at se mig selv udefra. Jeg bliver usikker på mig selv og mit udseende, og det er jeg egentlig ret træt af. Jeg ville sådan ønske, at vi gik mindre op i, om vi nu også er smukke nok, og vi blev bedre til at acceptere, hvordan vi ser ud, og hvem vi er, siger Petra Nagel.

Brasilianere strutter af selvværd

Under sin tur til Brasilien fik Petra Nagel både udfordret sit selvværd og sin krop i et sambakostume med pailletter og fjer, og hun tog også på flere dates i en lille bikini, hvor hun nærmest følte sig nøgen.

- Hvis du ligesom mig har et lidt usikkert selvværd, så tag til Brasilien og sug til dig! Her strutter de fleste mænd og kvinder af charme og værdighed, og det kunne vi virkelig godt lære noget af. Frem med brystet, af med tøjet og så ud dans, siger Petra Nagel.

Der er dog også flere ting ved den brasilianske datingkultur, som Petra Nagel ikke ønsker, at vi kopierer i Danmark.

- Hvis du gerne vil have en kæreste, så er Brasilien ikke stedet, du skal tage hen. Hvis der er en smukkere strandbabe i nærheden, så bliver du hurtigt udskiftet, siger hun.

En aftale er ikke en aftale

Derudover skal man være forberedt på at blive brændt af, hvis man har aftalt en date med en person.

- Brasilianere har overhovedet ikke det samme begreb om tid og faste aftaler, som vi har. Men faktisk er det meget forfriskende at prøve at være meget mere laissez-faire og tænke 'vi ser, hvad der sker'.

Du kan se hele programmet 'Petra dater hele verden' fra Brasilien på dr.dk/tv.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter