Ulrik er sammen med gifte mænd: Den eneste ene er en illusion

Engang troede han på tosomheden og den eneste ene. Men ikke længere:- Jeg har ganske enkelt knaldet med for mange gifte mænd.

Ulrik Frost medvirker i "Spørg mig om alt" i aften på DR3. (© Ulrik Frost)

25-årige Ulrik Frost går ind for fri sex uden parforholdets og tosomhedens begrænsninger.

Det er en af grundene til, at han har knaldet med flere hundrede forskellige mænd på hotelværelser, bagsæder og Amager Fælled.

- Den anden grund er, at jeg er helt vild med sex og derfor dyrker rigtig meget af det.

Det er et kæmpe paradoks

De mænd, han dyrker sex med, er både mænd, han kender, mænd han har mødt på nettet og mænd, han mere tilfældigt møder på fælleden, som er et kendt cruising-sted i København.

Fælles for rigtig mange af dem er, at de har kone og børn derhjemme, som intet kender til deres eskapader med Ulrik.

- På et tidspunkt studsede jeg over, hvor mange af de mænd, jeg var sammen med, der egentlig havde et familieliv derhjemme.

- Og det fik mig til at tænke over det paradoksale i, at vi i den grad hylder ægteskabet og tosomheden, når der i det skjulte foregår så megen systematisk utroskab. Jeg synes, det er falsk.

Ulrik Frost understreger, at han ikke udelukkende dyrker sex med mænd, men også kvinder. Det er dog hans oplevelse, at der ikke er en samme grad af hemmeligholdelse involveret, når det er kvinder, han mødes med.

I nedenstående klip fortæller Ulrik, hvordan han mødes med mænd og har sex med dem på Amager Fælled i København.

Ikke rammer for den fri kærlighed

Ulrik Frost medvirker i aften i programmet ”Spørg mig om alt” på DR3, hvor han vil svare på alle de spørgsmål, som seere og brugere kan tænkes at stille ham om hans valg af livsform.

- Jeg vil gerne belyse det tabu, der er omkring, at vi har så mange skilsmisser, samtidig med at vi hylder idealet om ægteskabet og tosomheden. Vi har simpelthen ikke rammerne for at udleve vores seksuelle lyster og fantasier, sådan som kærlighedslivet er skruet sammen.

Han mener, at der er en stor forskel på de idealer, vi normalt har for kærlighed, nemlig at den er fri, den udvikler sig og udvikler os, og så de rammer, vi har skabt for at udleve kærligheden:

- I monogame konstellationer, hvor man skal kaste al sin kærlighed, al sin seksualitet, ja, hele sin person på et eneste menneske og ideelt set for hele livet.

- Ægteskabskontrakter og monogame forhold giver os lovning på, at vi kan eje hinanden, men kærlighed er fri, og derfor kan vi ikke kræve ejerskab og eksklusivitet over andre mennesker.

Drømmer ikke om at få en kæreste

Ulrik Frost kunne ikke selv forestille sig at få en kæreste:

- Jeg har nogle meget nære relationer i mit liv, som jeg ikke er parat til at opgive. På den måde har jeg forpligtiget mig.

- Men jeg ville aldrig begrænse dem, jeg elsker seksuelt. Tværtimod udvikler vi os sammen seksuelt - også sammen med andre. Det er netop kærlighed for mig: Ønsket om at give - ikke ønsket om at beholde. Jeg vil ikke have en kæreste, for jeg tror ikke på det koncept.

En af de ting, som Ulrik Frost får ud af sine mange sex-relationer, er muligheden for at udleve nogle seksuelle fantasier, og det gælder både folk, han er tæt på og fremmede:

- Nogle af de vildeste fantasier jeg har udlevet, har været med folk, jeg har en nær relation til. En af de vildeste sexrelationer jeg har, er til en mand, jeg har kendt i mere end otte år.

- De fantasier, der involverer fremmede, udleves bedst med fremmede - andre bedst med folk jeg kender. Mine fantasier vil udvikles hele livet igennem, og det eneste jeg med sikkerhed kan sige, er, at jeg ikke kan kaste dem på én person.

"Spørg mig om alt" sendes på DR3 klokken 21.30. Se med og stil spørgsmål til Ulrik Frost.

https://www.facebook.com/DRNyheder/posts/1124325014284688