Usikkerhed, den rigtige type og trimmet skæg: Kom helt Tæt På Camilla og Nicolas fra "Gift ved første blik"

Tirsdag aften svarede Camilla og Nicolas fra ”Gift ved første blik” på dr.dk’s brugeres spørgsmål.

Camilla og Nicolas fik tirsdag aften endelig åbnet op for nogle af deres bekymringer over for både sig selv og hinanden. (Foto: Nikolai Linares)

I femte program af årets ”Gift ved første blik” flyttede de fire par sammen.

Et af parrene er Camilla og Nicolas, der, efter en bryllupsrejse til Amsterdam, skulle finde ind en hverdag sammen i Camillas lejlighed.

I programmet åbnede Nicolas op for sin egen usikkerhed, som han talte med psykologen Mette Smidt om.

Også Camilla fik åbnet op for et af sine problemer over for en af programmets andre psykologer Sisse Find Nielsen. Camilla er nemlig irriteret over, at Nicolas' andre kvaliteter ikke kan opveje, at hun ikke er så vild med hans udseende og stil.

Camilla finder frem til, at hun vil gøre noget ved Nicolas udseende sammen med ham, og de tager sammen til en barber, så der kan komme styr på skægget.

Netop turen til barberen og Nicolas usikkerhed var nogle af de emner, der var i fokus, da ægteparret svarede dr.dk’s brugeres spørgsmål efter programmet.

Herunder kan du læse nogle af deres svar:

Det famøse skæg

Rigtig mange brugere var nysgerrige efter at høre, hvorfor det var nødvendigt, at Nicolas skulle have trimmet skægget.

- For mig handlede det ikke kun om skægget, men jeg kan godt lide, at man gør noget ud af sig selv for hinanden i et forhold, svarede Camilla.

Og så ville folk gerne høre, om Nicolas fortsat holder styr på det famøse skæg.

- Jeg går mest og freestyler den, men når jeg skal stille op til noget med billeder, så får den lige lidt barberkærlighed med på vejen. Lidt har jeg lært, svarede Nicolas.

Svære størrelser

Én ting Nicolas også har lært lidt om, det er usikkerheden omkring sit eget værd. En bekymring der har været gennemgående i de første fem programmer.

- Altså, usikkerhed og selvtillid er nogle svære størrelser, som ikke rigtigt reflekterer folks egentlige værdi. Så der er ikke andet at gøre end at se sig i spejlet, acceptere ens fejl og mangler og samtidig være stolt og glad for de ting, man nu engang kan, svarede Nicolas en bruger og uddybede:

- Tag det fra en 1,71 meter høj gut med tyndt hår på toppen. Der er ingen grund til at tvivle på, om man er god nok til en derude.

Mærkeligt at se tilbage

Det er efterhånden nogle måneder siden, at sæsonen blev filmet. Derfor var rigtig mange også nysgerrige efter, hvordan det er at se programmerne nu.

- Det er mærkeligt at se det, da det jo er et halvt år siden, det hele blev filmet. Der er jo også nogle ting, man glemmer lidt. For mit vedkommende har det mest været hyggeligt og sjovt at se det, svarede Nicolas.

Camilla har haft lidt sværere ved at se programmerne, da hun har fået nogle negative kommentarer med på vejen, efter folk har set programmerne.

- Jeg har haft det ret svært ved det, da jeg ikke helt kan genkende mig selv i det, jeg ser. En ret så overfladisk pige, og det mener jeg ikke, jeg er. Når det så er sagt, var det også en presset situation med mange følelser og tanker, svarede hun.

Større forpligtigelse

Brugerne på dr.dk var også interesserede i at høre, hvordan det egentlig er at blive gift med en fremmed. Søren ville gerne høre, hvad det bedste ved at være gift er.

- Det er helt sikkert tosomheden, og det at dele noget med den anden og følelsen af, at der er en anden, der vil gå gennem ild og vand for én, svarede Camilla og fik opbakning fra Nicolas.

- For mig er det eventyret i det. Der er noget lidt fantastisk ved at møde en fremmed og gå all in på forholdet fra dag 1. At have en partner, som imødekommer livets udfordringer ved ens side, svarede han.

Og så blev ægteparret også spurgt, om ikke de kunne komme med nogle gode råd til singlerne derude.

- Det er vigtigt at give det tid og give det plads og mulighed for at udvikle sig, samt være indstillet på at rykke dine egne mønstre og rutiner, svarede Camilla.

Ifølge Nicolas er det, man tror, man skal bruge, ikke altid det, man rent faktisk har brug for.

- Der er mere til et menneske end et indtryk på første date.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk