VIDEO Alt for mange holder op med at kæmpe for parforholdet

Familierådgiver Lola Jensen har udgivet en ny bog, som er en opfordring til at blive sammen.

Skilsmisse-procenten er høj i Danmark. Hvert andet par går faktisk fra hinanden, og hvert tredje barn er skilsmissebarn.

Det er alt for mange, synes familierådgiver Lola Jensen, der mener, det går ud over børnene, som ender i splittede familier.

- Én ting, man er nødt til, når man får ansvaret for et barn sammen, er at styrke fællesskabet i familien. Man mister sin frihed og mulighed for at dyrke sig selv, men man får altså også en masse ting, når man får et barn. Og det vil jeg gerne fortælle dem, siger Lola Jensen til Aftenshowet.

Lola Jensen har netop udgivet en ny bog, "Pas på familien", som handler om at tage vare på familien og sammenholdet, når man har fået børn.

Hun mener, at alt for mange giver op og glemme at kæmpe for parforholdet, når det bliver udfordret af, at der kommer et barn ind i billedet. Man bliver nødt til at sætte egoet i baggrunden og styrke parforholdet, siger hun.

Hendes udmeldinger fik mange til tasterne på Aftenshowets Facebook-side - følg debatten her og se interview med Lola Jensen i videoen ovenfor.