VIDEO Et vigtigt JA for 'Gift ved første blik'

To par endte med at sige JA! Især Randi og Niels´ ja er af afgørende betydning, mener programmets præst, Michael Brautsch.

Bedst som vi gik og troede, at alle håb var ude i årets runde af 'Gift ved første blik', så gik det alligevel godt til sidst.

To par – Randi og Niels og Line og Michael – er stadig sammen!

Line og Michael planlægger ’rigtigt’ bryllup, og Niels og Randi kom med nogle af årets mest væsentlige udtalelser i den sidste udgave af det populære bryllupsmagasin:

Randi: Det er mærkeligt at tænke på, at havde vi mødt hinanden på datingsiderne, så havde vi sorteret hinanden fra. Jeg havde sorteret Niels fra, fordi han ryger.

Niels: Og jeg havde sorteret Randi fra, fordi hun bor for langt væk fra mig.

Jeg blev glad

Og da parret til slut sidder overfor sognepræst Michael Brautsch, så stråler hans øjne om kap med deres, da han spørger, om de har besluttet sig. Og svaret er et skråsikkert JA!

- Jeg vil ikke sige, at jeg var overrasket, da Randi og Niels – og siden Line og Michael - sagde ja til hinanden. Jeg havde jo hørt fra bulletinerne, at det gik godt hos begge par.

- Men da jeg sad med Randi og Niels blev jeg oprigtigt talt glad, som jeg bliver, når alle par siger ja til at ville hinanden. For man kunne jo mærke den dér gnist - og for mig så er de to virkelig eksistensberettigelsen for det her program, forklarer Michael Brautsch videre.

Viljen til at ville

For når lige præcis Randi og Niels siger, som de siger i programmet, så er det af afgørende betydning, mener Michael Brautsch.

- De siger, at de aldrig ville havde brugt tid på hinanden, hvis de havde været en almindelig date – det er præcis præmissen for 'Gift ved første blik'. Det er hele programmets eksistensberettigelse – at de ikke havde fundet hinanden, hvis de selv skulle vælge! I programmet har vi valgt for dem, og de tvinges til at finde ud af, om her er noget, der er værd at bygge på – og det er der så, og det indser de. Det er da at have vilje til at bryde med nogle gamle uhensigtsmæssige mønstre!

Verdensmestre i at kassere

At to par har valgt at forblive sammen er en stor succes for Michael Brautsch.

- Der har været meget tale om manglende gnist og kemi i år, og efter min mening, har der været tre deltagere i år, der har givet for hurtigt op og ikke har vist vilje til at bryde med tidligere mønstre.

- Derfor bliver jeg så glad for Niels og Randis´ ja til hinanden og deres udsagn, for de har jo netop vist vilje til at give det et forsøg og har fundet hinanden. Hvis mennesker bliver ved med at sortere fra, fordi ” han duer ikke, han ryger”, ”hun duer ikke, fordi hun griner fjollet” eller ”han duer ikke, fordi han siger noget dumt”… osv, så bliver mange mennesker desværre verdensmestre i at kassere!

Facebook
Twitter