16-årig er Danmarks smukkeste teenager: De grimme kommentarer motiverer mig

Hun er netop blevet kåret som Danmarks smukkeste teenager, men sammen med de mange lykønskninger kom også en masse knap så rare kommentarer.

Det kan have sin pris at stikke næsen frem. Er man rigtig god til noget, risikerer man nemlig at få nogle knubs.

Det ved 16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen.

Ikke alene har hun vundet danmarksmesterskabet i dressurridning to gange, forleden blev hun også kåret som Danmarks smukkeste teenager.

Men sammen med de mange lykønskninger, hun har fået i forbindelse med den nyeste titel, har Josephine-Emilia Thide Nielsen også oplevet, at flere har skrevet knap så rare kommentarer til hende, bl.a. på de sociale medier.

"Alt for meget makeup", "godt photoshoppet" og "skulle hun være Danmarks smukkeste? Så tror jeg da nok, jeg vil flytte land", lyder nogle af kommentarerne blandt andre.

- Men det giver mig bare mere lyst til at fortsætte med det, jeg gør. Kommentarerne motiverer mig, siger Josephine-Emilia Thide Nielsen.

Vil være rollemodel for andre

Josephine-Emilia Thide Nielsen er meget aktiv både på Facebook og på Instagram. Her deler hun bl.a. billeder af sig selv og sin hest. Og mange følger med i hendes skriverier.

Og det er derfor også vigtigt for hende at stå ved det, hun gør, til trods for de mange, der skriver knap så rare kommentarer om hendes præstationer, siger hun.

- Jeg vil gerne være en god rollemodel for dem, der følger mig på for eksempel Instagram, og det er jeg ikke, hvis jeg falder til samme niveau som dem, siger hun.

Dressurstjerne: Tro på dig selv og kæmp videre

Da Josephine-Emilia Thide Nielsen her til aften besøgte Aftenshowet fik hun til gengæld en opmuntrende kommentar med på vejen fra et af sine helt store idoler: dressurrytteren Andreas Helgstrand.

- Du skal ikke tage dig af kritikken. Desværre bor vi i et land, hvor nogle folk ikke kan lide, at det går godt for andre. Det skal du være ligeglad med. Tro på dig selv og kæmp videre, lød det opmuntrende fra Andreas Helgstrand.

Og det fik tårerne frem hos 16-årige Josephine-Emilia Thide Nielsen.

- Jeg tror, jeg bliver så rørt, fordi han har været igennem meget af det samme, som jeg har. Han har inspireret mig til at fortsætte, uanset hvor hård en kamp det bliver, siger hun.

Trods de mange kritiske kommentarer fortsætter Josephine-Emilia Thide Nielsen med at deltage i de mange dressurkonkurrencer, og til april stiller hun op til Miss Teen Galaxy, hvor hun skal kæmpe mod resten af verden i skønhed.