Louis på 15: Her er min julestemning

For nogle er det et væld af nisser. For andre er det gran og levende lys. Hvad bringer dig i julestemning?

Julestemningen hjemme hos mig selv, starter med en god adventskalender. Vi har ikke mange røde farver og nisser her hjemme, men vi bruger derimod farven grøn meget. (© PRIVATFOTO)

Louis Burnett Borggaard var i denne uge i erhvervspraktik på dr.dk/levnu. Vi sendte ham ud for at tage billeder af ting, der bringer ham i julestemning.

Når julestemningen og julehyggen skal sættes i gang, plejer jeg at tage et hurtigt kig på d’Angleterres smukke dekoreret facade. Hvert år pynter hotellet nemlig op, og i år har de valgt at lave en slags julekalender med låger og tal.

Jeg kan rigtigt godt lide konditoriet La Glace. Det har en gammeldags indretning og er rigtigt hyggeligt at besøge. Og deres udsmykning gør mig i julestemning.

Tivoli er jo altid sjovt, men under julen er det ekstra fantastisk. Med alle dekorationerne, nisserne, sneen og mange andre ting, er det virkeligt noget, der får mig i julestemning. Jeg tager derind med vennerne, og vores sanser kommer virkeligt på prøve med rekvisitterne, forlystelserne og selvfølgelig duften af gløgg på de mange restauranter og cafeer.

Udenfor vores dør har vi en julekrans, lavet på gran. Så kan man se, at inde hos os er julestemningen i top. Det er lidt af en tradition med kransen på døren hjemme hos mig.

Facebook
Twitter