Nicolai: Jeg har ikke fortrudt mit liv på tv

27-årige Nicolai Schwartz har været med i reality-tv. Det var sjovt, mens det stod på - men i dag vil han videre.

27-årige Nicolai Schwartz, som du for tiden kan opleve i DR3s program Selvoptaget, har ikke fortrudt, at han for fire år siden sprang ud i livet som reality-deltager i programmet Paradise Hotel på TV3.

- Jeg var på et tidspunkt i mit liv, hvor jeg havde lyst til et afbræk, og så havde jeg en kammerat, der havde været med i programmet, og jeg kunne se, hvor sjovt det var - at blive inviteret til premierer, gå på den røde løber, komme i medierne og alt det der, forklarer Nicolai, der i aftenens program blandt andet fortæller om, hvordan livet efter reality har formet sig.

- Så jeg blev castet, og da de ringede og sagde, at jeg var blevet castet til rollen som "mors dreng", så vidste jeg jo godt, at jeg sagde ja til at spille en rolle på tv. Det er jo ikke Nicolai, folk lærte at kende i Paradise - det var den rolle, som TV3 gav mig, forklarer Nicolai i dag.

Det har været sjovt

Siden er det også blevet til deltagelse i Singleliv, og Nicolai har været til mange fester, premierer og har været gæstebartender og meget mere, og der har været vildt gang i den.

- Det har været sjovt, men det er også hårdt, hvilket vi jo fortæller om i Selvoptaget, for lige så snart man er færdig med et program, så kommer der jo et nyt med nye deltagere - og så er man hurtigt old stuff.

- Så hvis man vil det her, skal man vide, at det er sjovt, mens det står på - men det varer ikke ved.

Du bliver en rolle

I aftenens udgave af Selvoptaget fortæller Nicolai Schwartz også om det kick, det giver ham at være i medierne og være kendt.

- Men jeg er jo ikke kendt for at være noget - andet end at havde været med i reality. Og man skal vide, at hvis man stiller op i det her og bliver castet til en bestemt rolle, så skriver man også under på, at produktionsselskabet må bruge alle optagelser, og noget af det kan måske påvirke én senere i livet.

- Derfor er det vigtigt at huske, at man ikke skal sige hvad som helst i de her programmer, det kan blive brugt mod én. Man kan i et program blive klippet til at være et dumt svin - og måske stammer det fra optagelser, der måske har varet i få minutter ud af en hel dags optagelser. Så pas på, hvad du siger lad være med fx at have sex eller spille dum, lyder nogle af rådene fra Nicolai, der siden sin deltagelse har haft masser at lave.

Vil gerne bag kameraet

I dag arbejder Nicolai i handlingselskabet Novia i lufthaven på sit syvende år, et arbejde han er super stolt over og glad for. Men i dag vil den tidligere 1. divisions håndboldspiller gerne videre med sit liv:

- Jeg har brugt mit nye netværk i mediebranchen til at få runner-jobs på bla. TV2s julekalender og TV2 Zulu, og det har givet mig blod på tanden. Det er en spændende branche, og jeg kunne godt tænke mig at uddanne mig og arbejde bag kameraerne, fortæller Nikolai Schwartz, der ikke et sekund har fortrudt sin deltagelse.

Selvoptaget, DR3 i aften kl. 21.30

Facebook
Twitter