Hjemmeside, der kan åbne ukendte filer

Støder du også ofte på en fil på din computer, som du har svært ved at åbne? Så er hjemmesiden www.openwith.org måske løsningen!

Støder du også ofte på en fil på din computer, som du har svært ved at åbne?Så er hjemmesiden  www.openwith.org måske løsningen!

Ofte skyldes problemet, at man ikke har installeret det program, der skal bruges til at åbne filen med. Så man ender ofte med at starte et detektivarbejde for at finde ud af, hvilket program, man skal bruge til at åbne filen med. Derefter kan du risikere, at du skal ud at bruge penge for at installere programmet, der kan åbne filen.

Men alt det undgår du med www.openwith.org.

Sådan installerer du openwith.org. Programmet openwith.org kan downloades gratis fra hjemmesiden af samme navn, www.openwith.org. " I venstre side af skærmen klikker du på "download now" " Vælg "gem" i dialogboksen, der åbnes på din skærm. Installationsprogrammet gemmes efterfølgende på dit skrivebord. " Vælg "kør" når overførslen er fuldført " Vær opmærksom på, at installationsprogrammet muligvis spørger, om du samtidig vil installere et ekstra program. Dette kan du sagtens vælge at sige nej til.   Når openwith.org er installeret, kan du, når du fremover støder på en ukendt fil, bare højreklikke på filen og vælge openwith.org. Så begynder programmet at søge, og kort efter dukker en liste op med de programmer, der kan bruges til at åbne filen med. Og det bedste er, at de programmer, openwith.org præsenterer dig for, de er fuldstændig gratis at downloade!

Når du efterfølgende har downloadet et af programmerne fra listen, vil du så kunne åbne den ukendte fil.

Facebook
Twitter