Køb varer hjem fra USA

Dollarkursen er lav, og det amerikanske marked bugner af lækre varer, man ikke kan købe herhjemme.

Dollarkursen er lav, og det amerikanske marked bugner af lækre varer, man ikke kan købe herhjemme. Så der er mange grunde til at handle på den anden side af Atlanten!

Men desværre vil rigtig mange amerikanske internetbutikker ikke sende varerne til Europa - og så er man jo lige vidt!

Der findes dog en løsning, som er både billig, nem og lovlig. Den hedder ShopUSA.dk.

Mange danske kunder

20.000 danskere har allerede meldt sig som kunder på siden, og derfra køber de alle mulige varer fra USA: Tøj, ure, legetøj, computerspil, cykler - og endda store havetraktorer! 

Og besparelserne ligger i følge ShopUSA typisk på mellem 30 og 55% - alt afhængig af varetypen og antallet, du bestiller hjem!

Det smarte ved ShopUSA er, at når du har oprettet dig - gratis - som kunde, så tildeler ShopUSA dig en fysisk postkasse i staten Virginia.

Når du så handler på eksempelvis stormagasinet MACYs hjemmeside, så betaler du med kreditkortet, som du plejer, men beder derefter MACYs om at sende varerne til din postkasse hos ShopUSA i Virginia - og ikke til Danmark.

Når du er færdig med at handle hos MACYs, skal du blot huske at registrere dit indkøb på ShopUSA - for så ved ShopUSA, at der er varer på vej.

Styr på told og moms

Pakken med varerne ankommer til Virginia, og her sørger ShopUSA for at fortolde og videresende dine varer til dig hjemme i Danmark. De sørger for, at alt papirarbejdet er i orden - også til de danske toldmyndigheder.

I Virginia er momsen desuden meget lav, bare 5%, så derfor er staten gunstig, da du næsten ikke kommer til at betale amerikansk moms!

Det smarte ved hjemmesiden er desuden, at der ingen skjulte udgifter er. For ved hjælp af en "lommeregner" på siden, kan du altid på forhånd udregne, hvad dit køb i alt kommer til at koste, når både varer, told, moms og fragt er betalt.

I lommeregnerens tekstfelt vælger du eksempelvis kategorien "tøj", og så skriver du det beløb, du regner med at købe ind for, lad os sige 200 dollars. Og når du så trykker på "beregn" - så kommer det samlede beløb frem, og du ved, hvad handlen alt i alt koster.

Ekstraafgift på vin og chokolade

Du skal huske, at hvis køber du nogle de såkaldte "punktafgiftspligtige" varer, det er eksempelvis vin, spiritus og chokolade - så skal du betale en ekstra afgift, når du modtager varerne..

ShopUSA er et amerikansk firma, som har en dansk afdeling, hvor der også er dansk kundeservice.

Se mere her:www.shopusa.dk

Tjek også SKATS side om de særlige punktafgiftspligtige varer: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?oId=300089&vId=201903&i=7

Facebook
Twitter