Købsbevis med E-Kvittering

Du har garanteret prøvet at købe en vare, som du egentlig gerne vil bytte eller måske klage over. Men det kræver, du har gemt kvitteringen!

Du har garanteret prøvet at købe en vare, som du egentlig gerne vil bytte eller måske klage over. Men det kræver, du har gemt kvitteringen!

Og kender du det med, at kvitteringer på mærkværdig vis er blevet væk nede i pungen..? Ellers også har den ligget i kommodeskuffen i et halvt år og mørnet op, så skriften på kvitteringen næsten er forsvundet. Og så er du på spanden!

Hjælp forude

Men der er heldigvis nogle, der har sat sig den mission at hjælpe os rodehoveder og lavet en såkaldt E-kvittering.

E-kvittering er en elektronisk måde at modtage og gemme sine kvitteringer på - i stedet for at modtage en bunke papirkvitteringer, som fylder godt i pungen.

Sådan gør du

Du klikker dig ind på ekvittering.dk, hvor du skal oprette en konto, hvilket er gratis - det står med STORE bogstaver.

På din konto tilknytter du dine betalingskort - eksempelvis Mastercard eller Visa/Dankort. Når du så fremover betaler med dit kort, modtager du kvitteringen elektronisk på din konto inde på ekvittering.dk.

Der er ingen forskel på den kvittering, du får på ekvittering og i butikken, og skal du bruge kvitteringen, så er det bare at printe den ud.

Så nu er det slut med at rive håret ud af hovedet og flænse din pung itu, når du ikke kan finde din kvittering:).

En ulempe ved e-kvittering er dog, at kun få butikker er tilmeldt ordningen indtil videre.