Fans, familie og fodboldstjerner tager afsked med klubejer

Ejeren af den engelske fodboldklub Leicester City døde lørdag i en helikopterulykke. Mange har lagt blomster og mindes ejeren.

  • På billedet ses sønnen Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha og Leicester Citys målmand, Kasper Schmeichel, som også er målmand for Danmarks landshold. I midten står fodboldspilleren Jamie Vardy. (Foto: TIM KEETON © Scanpix)
  • Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha beder en bøn for sin far. Familien fik navnet 'Srivaddhanaprabha' af Thailands konge i 2012. Det betyder 'fremskridtes ærefulde lys'. (Foto: Peter Nicholls © Scanpix)
  • På billedet ses Leicester Citys træner, Claude Puel. Han står blandt de mange blomster, som fans har lagt ved stadionet. (Foto: Paul ellis © Scanpix)
  • Kasper Schmeichel var berørt, da han stod ved siden af fodboldspilleren Jamie Vardy og Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha. (Foto: Peter Nicholls © Scanpix)
  • Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha og hans mor, Aimon Srivaddhanaprabha, lagde en blomsterkrans for at mindes deres mand og far og de fire andre, der døde i ulykken. (Foto: Peter Nicholls © Scanpix)
  • En tilhænger af Leicester City kondolerer Khun Aiyawatt Srivaddhanaprabha for tabet af hans far. At kondolere betyder, at man er ked af det på nogens vegne. (Foto: Paul ellis © Scanpix)
  • På billedet ses Vichai Srivaddhanaprabha sammen med den italienske træner Claudio Ranieri, der vandt Leicester Citys første mesterskab i Premier League i 2016. (Foto: Sakchai Lalit © Scanpix)
  • Vichai Srivaddhanaprabha var kendt for at være smilende og gavmild. Han gav øl og hot dogs på sin fødselsdag, og da fodboldspillerne vandt Premier League, fik de alle en BMW i8. Sådan en bil koster cirka en million kroner i England. (Foto: Andrew Boyers © Scanpix)
  • På billedet ses Vichai Srivaddhanaprabha sammen med fodboldspillerne, da de vandt Premier League i 2016. (Foto: adrian dennis © Scanpix)
1 / 9

Leicester City er en engelsk fodboldklub, som spiller i Premier League. Premier League er en fodboldturnering for de bedste fodboldklubber i England.

I 2010 blev Leicester City købt af den thailandske rigmand, Vichai Srivaddhanaprabha. Men lørdag aften døde han i en helikopterulykke.

Helikopteren styrtede ned ved en parkeringsplads uden for Leicester Citys stadion, King Power Stadium. Der var fem personer ombord, og ingen overlevede.

Familie lagde krans

Mandag besøgte Vichai Srivaddhanaprabhas kone og søn King Power Stadium.

Her lagde de en blomsterkrans for deres far og de fire andre personer, der døde i ulykken.

Fodboldspillerne fra Leicester City var også til stede, og mange fans og tilhængere af fodboldklubben har også lagt blomster og tørklæder.

I billedserien ovenfor kan du se de mange blomster og mennesker, der mindes Vichai Srivaddhanaprabhas.

Mere fra dr.dk

Facebook
Twitter