Borgere demonstrerede mod udrejsecenter på Lindholm

Udviste udlændinge skal fremover bo på øen Lindholm. I dag besøgte Folketingets udlændinge- og integrationsudvalg Lindholm.

  • Beboere og børn viser deres modstand mod udrejsecentret på øen Lindholm. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)
  • Tina Olsen havde taget sine tre sønner, Laurits, Asger og William, med til demonstration mod udrejsecenter Lindholm. Hun er bange for, at lade sin datter arbejde i Brugsen, hvis der kommer udviste udlændinge til Lindholm. (Foto: Julie Würtz © dr)
  • Martin Henriksen fra Dansk Folkeparti besøgte Lindholm sammen med Folketingets udlændinge- og integrationsudvalg. (Foto: Liselotte Sabroe/Scanpix 2019) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)
  • Connie Hansen sagde til Martin Henriksen (Dansk Folkeparti), at hun ikke er bange for fremmede. Men hun er bange for fremmede, der får så dårlige betingelser, som de vil få på Lindholm. (Foto: Julie Würtz © dr)
  • Borgerne på Lindholm frygter, at et nyt udrejsecenter vil gå ud over turismen i området. (Foto: Julie Würtz © dr)
  • Beboere på Lindholm er utilfredse med, at der bruges penge på et udrejsecenter fremfor på sygehuse. (Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix) (Foto: liselotte sabroe © Scanpix)
1 / 6

Udlændinge, der er udvist af Danmark på grund af kriminalitet, skal fremover bo på øen Lindholm i Stege Bugt. Det besluttede Folketinget i december.

Der skal indrettes et nyt udrejsecenter, hvor udlændingene skal bo, til de kan sendes hjem. Der skal være en færgeforbindelse til Sjælland.

I dag besøgte Folketingets udlændinge- og integrationsudvalg Lindholm. Udvalget blev mødt af cirka 400 borgere, der er utilfredse med planerne om et udrejsecenter.

Ovenfor kan du se billeder fra demonstrationen på Lindholm i dag.

Facebook
Twitter