Carl Holst er årets Nytårstorsk 2015

Hvert år udnævner Ekstra Bladet årets Nytårstorsk. Titlen går i 2015 til den tidligere forsvarsminister Carl Holst.

Et stort flertal af Ekstra Bladets læsere har kåret den tidligere forsvarsminister Carl Holst til Nytårstorsk 2015. (arkivfoto) (Foto: Linda Kastrup © Scanpix)

Det er en tradition i mange danske hjem at spise torsk nytårsaften, men ordet ’torsk’ bruges også om mennesker, som har dummet sig.

Ekstra Bladet har i mange år haft den tradition at udnævne årets Nytårstorsk, og i år går titlen til den tidligere forsvarsminister Carl Holst.

Carl Holst havde stor succes som politiker i Region Syddanmark og blev udnævnt til minister, da Venstre dannede regering i sommer. Han sad dog kun få måneden på posten, før han gik af efter flere skandaler.

Mange stemte på Carl Holst

Et stort flertal af Ekstra Bladets læsere stemte på Carl Holst som årets Nytårstorsk.

Derfor fik den tidligere minister en torsk på 5,8 kilo i gave på Rødding Højskole, hvor han i øjeblikket holder orlov fra Folketinget.

Carl Holst takkede for gaven, men sagde, han ikke håbede at få den igen en anden gang.

Lars Løkke fik den ikke for 3. gang

Torsken blev overrakt af Hans Bjerregaard fra Ekstra Bladet:

- Din formand, Lars Løkke, har jo fået prisen de seneste to år, og han har åbenbart regnet med at score hattrick, men du havde andre planer, sagde han.

- Med en forbløffende alsidig og bredspektret indsats vristede du torsken ud af hans sejrsvante hænder, sagde Hans Bjerregaard.

Facebook
Twitter

Mere fra dr.dk