Caroline Wozniacki har fået leddegigt

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki har fået leddegigt, men det er ikke noget problem for hendes spil, siger læge.

Leddegigt er en kronisk sygdom, hvor man lidt efter lidt bliver mere stiv i sine led.

Den danske tennisspiller Caroline Wozniacki fortalte torsdag, at hun har fået leddegigt.

Sygdommen blev opdaget i sommer og hun har siden fået behandling.

Wozniacki: Jeg skal passe bedre på min krop

Caroline Wozniacki siger, at der er nogle dage, hvor hun mærker, at hun har leddegigt, og efter hårde tenniskampe skal hun have isbad og behandling.

- Engang kunne jeg tabe en kamp og så bare tage hjem, og så næste dag havde jeg det okay. Nu skal jeg passe endnu mere på min krop, siger Caroline Wozniacki.

I starten af oktober vandt hun turneringen China Open. Hun siger, at det var en kæmpe personlig sejr, fordi hun viste, at hun er stærk nok til at klare situationen.

Læge: Leddegigt behøver ikke begrænse Wozniacki

Thøger Persson Krogh er læge i Team Danmark med speciale i gigtsygdomme. Han siger, at leddegigt ikke behøver begrænse Caroline Wozniackis spil.

- Hun skal være relativt velbehandlet for at kunne spille og træne. Er hun det, ser jeg intet problem i, at hun presser kroppen, siger han.

Han siger også, at Caroline Wozniacki enten har en let leddegigt, eller også er hun meget godt behandlet, når hun kan vinde en stor turnering som China Open.

Ovenfor kan du se en video, hvor Caroline Wozniacki fortæller om sin leddegigt.

Facebook
Twitter