Indisk par holder stort rigmandsbryllup

Et indisk par skal giftes, og det bliver formentlig et af Asiens mest glamourøse bryllupper, skriver mediet.

Isha Ambani er en 27-årig indisk kvinde, der er datter af Asiens rigeste mand, Mukesh Ambani. Man anslår, at han har en personlig formue på 47 milliarder dollar.

På onsdag skal Isha Ambani giftes med den 33-årige indiske mand Anand Piramal. Det bliver sandsynligvis et af Asiens glamourøse bryllupper, skriver mediet BBC.

Blandt andet kommer Hillary Clinton, der er USA’s tidligere førstedame og udenrigsminister. Arianna Huffington kommer også. Hun grundlagde det store amerikanske medie Huffington Post.

Familie bor i 27-etagers hus

Mukesh Ambani er administrerende direktør for en af Indiens rigeste virksomheder, der hedder Reliance Industries. Hans familie bor i et hus på 27-etager.

I Indien lever millioner af mennesker i dyb fattigdom, og mange har fulgt med i planlægningen af brylluppet, skriver mediet The Guardian.

Blandt andet Isha Ambani og Anand Piramals forlovelsesfest på et luksushotel i Italien, hvor mere end 600 gæster deltog.

Beyoncé optrådte til fest

I weekenden startede noget af bryllupsfesten, og her optrådte den amerikanske sanger Beyoncé.

På sociale medier har flere indiske fans skrevet, at de er ærgerlige over, at de ikke kunne se Beyoncé optræde, når hun nu endelig var i Indien.

På Beyoncés Instagram-konto har hun lagt billeder ud af sig selv i tøj udsmykket med juveler. Det vides ikke, hvor mange penge hun har fået for at synge til brylluppet.

Ovenfor kan du se billeder af familien Ambani.

Hvem er Ambani-familien?

  • Mukesh Ambani er Asiens rigeste mand og er den 19. rigeste person i verden ifølge finansmagasinet Forbes.

  • Familien Ambani bor i et 27-etagers hjem i Indiens hovedstad, Mumbai. Det er verdens dyreste hjem og koster mere end en milliard dollar. Huset har blandt andet haver i flere niveauer.

  • Anand Piramals far hedder Ajay Anand, og man anslår, at han har en formue på 5.4 milliarder dollar.

  • Anand Piramal er medlem af Indiens handels- og industriministerium. Han anses for at være en af Indiens vigtigste personligheder inden for forretning.

Facebook
Twitter