Udenlandske medier roser dansk målmand

Christoffer Haagh er normalt målmand for det danske futsal-landshold, men onsdag stod han på mål ved landskamp i fodbold.

Futsal er fodbold, som man spiller indendørs med en målmand og fire spillere. 31-årige Christoffer Haagh er normalt målmand for det danske futsal-landshold.

Men onsdag aften var han målmand i en landskamp i fodbold mellem Danmark og Slovakiet, fordi Danmark ikke kunne sende det sædvanlige landshold.

Danmark tabte kampen mod Slovakiet 0-3, men efter kampen roser flere udenlandske medier Christoffer Haagh, fordi han reddede mange bolde.

Reuters: Haagh reddede Danmark fra ydmygelse

Nyhedsbureauet Reuters skriver for eksempel, at futsal-målmanden Haagh reddede Danmark fra ydmygelse i Slovakiet.

Det argentiske sportsmedie Olé skriver i en overskrift, at futsal-målmanden afværgede et målshow.

- Christoffer Haagh reddede Danmarks amatører, der gjorde, hvad de kunne imod Slovakiet. Han overtog Schmeichels plads i målet, og han gjorde det rigtig godt, skriver Olé.

DBU risikerede sanktioner med et afbud

Christoffer Haagh stod på mål for Danmark, fordi DBU og Spillerforeningen ikke kan blive enige om en ny aftale for spillerne på herrelandsholdet i fodbold.

Derfor havde DBU bedt andre spillere om at spille for Danmark. Hvis DBU meldte afbud til kampen, kunne Uefa nemlig give Danmark sanktioner.

De fleste af spillerne på det alternative landshold kom fra sjællandske 2. divisions-klubber. Andre kom fra Danmarks-serien og futsallandsholdet.