Opgaver til artikler

Få opgaver til Ligetils artikler. Opgaverne bliver opdateret fredag eftermiddag.

Skole, skrive, opgave, papir (Foto: hvaldez1 © Freeimages)

I løbet af december lukker dr.dk/ligetil i sin nuværende form. Fremover vil DR i stedet tilbyde funktioner, der kan understøtte læsningen på hele dr.dk.

Disse funktioner udvikles og introduceres løbende, og dr.dk/ligetil vil fortsat guide usikre læsere i retning af relevant indhold.

Det vil sige, at adressen dr.dk/ligetil fortsat vil være aktiv, men fremover vil hjemmesiden se anderledes ud, og der vil ikke blive produceret unikke artikler.

Som en del af det nye DR Ligetil vil der desværre ikke længere blive produceret opgaver hver uge. Opgaverne i uge 48 er således de sidste.

I vil fortsat kunne finde DR Ligetils eksisterende undervisningstemaer til sprogskoler, men der vil ikke fremadrettet blive produceret temaer i samme omfang som hidtil.

Få undervisningsmateriale fra DR Skole og DR Undervisning

Fremadrettet vil vi henvise til de mange undervisningstilbud på DR Skole www.dr.dk/skole og DR Undervisning www.dr.dk/undervisning.

DR Skole producerer undervisningsmateriale til grundskolen, og DR Undervisning producerer undervisningsmateriale til gymnasiale uddannelser. Begge ud fra de programmer og temaer, som DR sender eller tager op.

DR Skole og DR Undervisning sender et nyhedsbrev ud, hver gang redaktionen udgiver nyt undervisningsmateriale. I nyhedsbrevet kan I kan få overblik over det nye undervisningsmateriale.

Tilmeld jer nyhedsbrevet om undervisningsmateriale til grundskolen her: https://www.dr.dk/skole/tilmeld-dig-nyhedsbrev

Tilmeld jer nyhedsbrevet om undervisningsmateriale til de gymnasiale uddannelser her: https://www.dr.dk/undervisning/tilmeld-dig-nyhedsbrev

DR vil fortsat sikre tilbud til usikre læsere

Vi glæder os til at fortælle jer mere om, hvordan I kan bruge det nye dr.dk/ligetil.

I kan også holde jer opdateret på dr.dk/ligetil, hvor de nye funktioner løbende bliver introduceret, og hvor vi naturligvis vil guide til, hvordan I nu kan bruge DR Ligetil. Ændringerne træder i kraft før juleferien.

Opgaver uge 48

Opgaver uge 47

Opgaver uge 46

Opgaver uge 45

Opgaver uge 44

Opgaver uge 43

Opgaver uge 41

Opgaver uge 40

Opgaver uge 39

Opgaver uge 38

Opgaver uge 37

Opgaver uge 36

Opgaver uge 35

Opgaver uge 34

Opgaver uge 33

Opgaver uge 32

Opgaver uge 27

Opgaver uge 26

Opgaver uge 25

Opgaver uge 24

Opgaver uge 23

Opgaver til Ligetil artikler 2019 - uge for uge

Facebook
Twitter