Tyskland i finalen efter stor-sejr

Tirsdag aften slog Tyskland Brasilien i den første semifinale ved VM. Det blev en kamp med mange mål og nye rekorder.

Miroslav Klose scorede et mål, da Tyskland bankede Brasilien med 7-1 i aftes. Han er nu den spiller, der har scoret flest mål ved VM nogensinde. (Foto: ADRIAN DENNIS © Scanpix)

 

Tirsdag aften slog Tyskland Brasilien i den første semifinale ved VM. Det blev en kamp med mange mål og nye rekorder.7-1.

Så stort vandt Tyskland over Brasilien, da holdet kvalificerede sig til finalen ved VM på brasilianernes hjemmebane.

Tyskerne førte allerede 5-0 ved pausen. Kampen blev afgjort efter seks vilde minutter i første halvleg, hvor Tyskland scorede hele fire mål.

Brasilien har aldrig før tabt med så mange mål, og med 7-1 er det også den VM-semifinale i historien, hvor der er scoret flest mål.

Træneren: Det er min skyld

Efter kampen tog Brasiliens træner skylden for at holdet tabte kampen:

- Resultatet falder tilbage på mig. Jeg er den ansvarlige. Det er det værste nederlag nogensinde. Men livet går videre, også mit liv, sagde Luis Felipe Scolari efter kampen.

Tysklands Miroslav Klose scorede et enkelt mål, og det var nok til nu at være den mest scorende VM-spiller nogensinde med 16 mål i alt:

- Det er svært at finde ord efter sådan en kamp. Vi fik en helt fantastisk start, og vores sammenhold var godt, sagde 36-årige Miroslav Klose.

VM-finalen er på søndag

Tyskland spiller finale på søndag mod vinderen af den anden semifinale mellem Argentina og Holland, der spilles i aften.

Taberen af aftenens kamp skal spille mod Brasilien på lørdag i en kamp om VM's 3. og 4. plads.