Tema

Sommerferie

Mange danskere holder i disse dage sommerferie. Men hvordan får man en god ferie, og hvad betyder turister egentlig for Danmarks økonomi?

Hent opgaver og lærervejledning

Her kan du hente opgaver og lærervejledning til artiklerne.

Tidslinje

 1. Hent opgaver og lærervejledning

  Her kan du hente opgaver og lærervejledning til artiklerne.

 2. VIDEO Her er bibliotekets forslag til bøger i ferien

  Er du til krimi, historie eller bøger om øl? Hør bibliotekets forslag til fem bøger, der er lette at læse i sommerferien.

 3. Det betyder turister for Danmarks økonomi

  Turister, der holder ferie i Danmark, skaber over 100.000 job ifølge turistorganisationen VisitDenmark. Mange af turisterne kommer fra vores nabolande, men Danmark vil også gerne tiltrække flere kines

 4. Eksperter: Sådan får du en god ferie

  Få styr på det, der kan stresse dig i ferien, og læg ikke for mange planer, når ferien er i gang. En stressforsker og en familievejleder giver gode ferieråd.

 5. OVERBLIK Forstå ferieloven

  I Danmark har vi en ferielov, som giver de fleste lønmodtagere ret til fem ugers ferie. Men man skal optjene retten til at få løn under ferien.

 6. BAGGRUND Skoleårets feriepauser

  Danske skoleelever går i skole cirka 200 dage om året. Men der er også tid til at holde ferie. Få et overblik over skoleferierne.

 7. SOMMERQUIZ Test din viden om ferie

  Det er sommer, og mange danskere skal holde ferie. Men har du tjek på din sommerviden? Test dig selv i Ligetils sommerquiz.

Andre medier skriver