Trump mødtes med pårørende til skoleskyderi

17 personer blev dræbt i et skoleskyderi i Florida i sidste uge. Trump mødtes onsdag med pårørende til ofrene for skoleskyderiet.

I 2018 har der været syv skoleskyderier i USA.

Det seneste var i sidste uge, hvor en gerningsmand dræbte 17 personer på skolen Marjory Stoneman Douglas High School i Florida. Gerningsmanden blev senere anholdt af politiet.

Skoleskyderiet har skabt stor debat om USA's våbenlovgivning. Derfor havde præsident Donald Trump onsdag inviteret en række pårørende til ofre for skoleskyderiet til Det Hvide Hus.

Far: Jeg kommer aldrig til at se min datter igen

Andrew Pollack mistede sin datter, Meadow, i skoleskyderiet i Florida. Derfor var han vred og ked af det, da han talte til præsident Trump.

- Vi skulle have fået styr på det efter det første skoleskyderi. Og jeg er meget vred, for jeg kommer aldrig til at se min datter igen. Hun er her ikke længere, sagde han.

Donald Trump sagde under mødet, at han vil bevæbne lærere, så de kan forsvare sig mod skoleskyderier.

Elev: Jeg mistede min bedste ven

Samuel Zeif er en af de elever, som overlevede skoleskyderiet i Florida. Han mener ikke, at det vil løse problemet, hvis lærerne får våben.

- Jeg fyldte 18 år dagen efter, at jeg havde fået nyheden om, at jeg havde mistet min bedste ven. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg stadig kan gå ind i en butik og købe et krigsvåben, sagde han til præsident Trump.

De unge fra Marjory Stoneman Douglas High School har de seneste dage startet en bevægelse for at skærpe våbenlovgivningen. Den spreder sig især på de sociale medier under hashtagget #MeNext.

Øverst kan du se en video med Andrew Pollack. Herunder kan du se en video med Samuel Zeif.

Facebook
Twitter