Retningslinjer og hjælp

Generelt om DR Login

DR Login er et fælles Login med kodeord til de mange tilbud, dr.dk tilbyder. Dit DR Login identificerer dig som unik bruger, når du logger ind på dr.dk. Alt indhold på dr.dk tilhører DR og må således kun benyttes af dig til privat brug.

Det indhold (indlæg, billeder etc.), som du lægger på dr.dk, tilhører også DR. DR kan derfor uden begrænsninger bruge og gengive indholdet på andre dele af dr.dk og på andre af DRs medieplatforme.

DR forbeholder sig ret til løbende at ændre disse retningslinjer og offentliggøre nye versioner på dr.dk. Det er dit ansvar at holde dig ajour om gældende retningslinjer. Fortsat brug af dr.dk er ensbetydende med en accept af de ændrede retningslinjer.

God opførsel på dr.dk

DR accepterer ikke injurierende, racistisk, diskriminerende, pornografisk eller på anden måde stødende indhold eller indhold af reklamemæssig karakter. DR forbeholder sig ret til at redigere eller slette indhold, der skønnes at være i strid med dansk lovgivning eller disse retningslinjer. DR kan desuden slette dig som bruger og blokere din IP-adresse, hvis DR har mistanke om, at du handler i strid med disse retningslinjer.

Glemt adgangskode

Få tilsendt link til oprettelse af ny adgangskode på din e-mail.Glemt adgangskode

Om DR Login

Enkelt

Opret et DR Login på blot få minutter, og få et mere personligt dr.dk.

Sikkert

Vi sørger for, at dine oplysninger er sikkert gemt, og deler dem aldrig uden din tilladelse.

Spam-fri

Vi sender dig kun e-mails, hvis du selv ønsker at modtage dem.

Læs mere om DR Login