Musik

...der skruer op for stemningen og får dig til at smide tøjet!

 1. Serie74 episoder

  Syng med på populære hits, når Ericka Jane samler poppede, skarpskårede og farverige toner til både hårbørsten og dansegulvet på dette iørefaldende MIXTAPE.

 2. Rok og rul med det voluminøse MIXTAPE fra musikeren Mattias Kolstrup, der vil få dig til at mærke, mindes og elske de stærke aspekter af rockmusikkens volumen, puls og kraft.

 3. Hop ind i bilen til DRs radioværter Hav & Kamal, der med deres underholdende og ægte MIXTAPE, tager dig med derhen, hvor lyden af den urbane musik betyder alt.

 4. Serie44 episoder

  Kig Sara Frost over skulderen, når hun dykker ned i sine private playlister og deler ud af musikalske favoritter på tværs af energi og stemning.

 5. Serie19 episoder

  Mærk kroppen, og få din daglige dosis motion med det motiverende MIXTAPE fra sangerinden Nabiha, der giver dig styrke og power til både den hårde træning og de dybe udstræk.

 1. Specktors sender basarmen mod himlen og kroppen ud på floor med et elektronisk MIXTAPE, der giver dig house, EDM og musikalske hurtigbriller til både morgen-, middags- og midnatsfesten.

 2. Fyld dit glas og kickstart din fest med det stemningsfulde MIXTAPE fra DR's musikvært Emil Lange, der giver dig dansable bangers, som får din privatfest til at eksplodere.

 3. Det bliver både varmt og køligt på det dansable MIXTAPE fra DR's musikvært Fie Neergaard, der rejser rundt i verden og giver dig lyden af tunge urbane beats med en masse attitude.

 4. Kast med håret med DRs musikvært Anders Bøtter, der på sit hæsblæsende og øredøvende MIXTAPE giver dig hurtige guitarriffs og hastige trommerytmer fra heavy metal-genren.

 5. Min stemning er altid fest, så derfor er det her et MIXTAPE, du skal feste og danse til. Jeg elsker at fest til Sandstorm - gør du også?

 6. Kridt danseskoene og kom i feststemning med det sveddryppende MIXTAPE fra DRs musikvært Fie Neergaard, der sætter ild i dansegulvet med "Fyr Den".

 1. Bevæg hofterne og mærk varmen på det eksotiske MIXTAPE fra DR's musikvært Jonas Visti, der giver dig dansabel dannelse, tropiske trin og solbeskinnede toner fra jazzmusikken.

 2. Mærk de følsomme vibes på det alternative MIXTAPE fra DR's musikvært Mads Axelsen, der sætter fokus på nytænkende og nichepræget indiemusik, som både kan være lyden af rock og pop.

 3. Bliv forkælet og afslappet med det stemningsfulde MIXTAPE fra DRs musikvært Tilde Bang-Kristensen, der kan få dig helt ned i gear med sine "Rolige Toner".

 4. Gå ind i dig selv og mærk vrede, vemod, glæde eller velbehag med det stemningsfulde MIXTAPE fra DR's musikvært Signe Amtoft, der giver dig store følelser og bløde toner fra den klassiske musik.

 5. Bliv forkælet og silkeblød om hjertet med det soulede MIXTAPE fra DRs musikvært Andrew Moyo, der serverer de bedste uptempo-numre og mest elskede ballader fra soulmusikken.

 6. Slap af, flad ud og nyd de sange jeg allerbedst kan lide at have det rart og roligt til i solen. Nyt, gammelt, kendt og ukendt. Skru op på mit MIXTAPE og tune ind på dig selv med Vær.Her.Nu - sommer edition!

I 2021 dør bandets forsanger, og dermed også mange af bandets drømme

 1. Serie27 episoder

  Historierne bag musikken - fra øvelokalet til landets største scener

 2. Serie52 episoder

  Har du nogensinde tænkt over, hvordan dit yndlingshit blev til?

 3. Dit liv fortjener mere end salt og peber! Det har brug for SPICE!

 4. Serie126 episoder

  Alt fra afrikansk highlife til brasiliansk samba og populærmusik

 5. Serie57 episoder

  I 6 timer tager vi de store kunstnere under kærlig musikalsk behandling

 6. En fortælling om store kunstnere, sex, racisme, druk og stoffer

 7. Serie32 episoder

  Historien om dansk rap - kreativitet, ære og store egoer

 8. Serie29 episoder

  Vi beder en superfan tjekke samtlige Bowie-albums ud - et efter et!

 9. Serie18 episoder

  Jazz-novicen Mikael prøver at forstå Jørgen Leths yndlingsperiode

 10. Her betyder kærligheden til urban musik og livsstil alt!

 1. Serie73 episoder

  Programmet der spiller verdens bedste popmusik

 2. Serie154 episoder

  Vi sørger for dagens bedste musikhistorier og gør din eftermiddag hyggelig og sjov

 3. Serie216 episoder

  Danmarks vigtigste metal podcast. Hver uge får du 1 times tonser tunge toner

 4. Serie140 episoder

  Volmer og Vibe guider dig igennem verdenspremierer og remix

 5. Her betyder kærligheden til urban musik og livsstil alt

 6. Serie71 episoder

  Musikgæster, løftet stemning og cremen af det bedste nye musik

 7. Serie113 episoder

  Sebastian Saxton giver dig det nyeste musik, der stadig er under radaren

 8. Serie19 episoder

  Sprød og spritny jazz - her langer vi de nye håndplukkede skiver over disken

 1. Serie249 episoder

  Gør dig klar til en fest med masser af funk og disco. Advarsel: Du kan risikere at blive afsindig glad i låget.

  Værter: Henrik Milling & Nicolai Molbech.

 2. Serie127 episoder

  Casper & Frankie dykker ugenert ned i store følelser og hverdagsliv tilsat gode vibrationer og ustyrlige mængder guitarlir. Så smør dig bare en mad, slå fødderne op og lyt til Farrock - det har du sgu fortjent.

  Hver uge elsker vi en ny musiker, som får lidt ekstra kærlighed med på vejen.

  Værter: Goodluck Casper Bach Hegstrup og Frank "Frankie" Ziyanak.

 3. Serie104 episoder

  Musik fra film og computerspil.

  Jakob Stegelmann og hans medvært Ida Rud spiller ny og gammel symfonisk musik fra film, spil og tv-serier.

 4. Serie89 episoder

  Mathias Hammer og Frederik Cilius er kendt som de duellerende holdkaptajner i 'Den Klassiske Musikquiz' på DR K. Nu lægger de stridsøkserne på hylden og rotter sig i stedet sammen i en programrække om den musik de begge elsker. Med nørdernes passion, nysgerrighed og humor kaster de sig i hvert program over et nyt musikalsk tema, og får deres holdninger udfordret af gæster i studiet.

  www.dr.dk/p2

 5. Serie29 episoder

  Hver mandag sætter vi fokus på den oplevelse det kan være at lytte til et helt album. En ny musikalsk gæst tager hver uge sit yndlingsalbum med og fortæller om det og dets betydning for hans eller hendes liv.

 6. Serie5 episoder

  Verdens bedste plader - så enkelt kan det siges. Kristian Leth & Ralf Christensen tager hver uge hovedspring ned i et centralt album fra pop- og rock-historien, som stadig får nutidens musikalske landskaber til at skælve. Vi hører hele albummet, fra ende til anden, inklusive værternes rablende kommentarer, alle de gode historier og de store linjer.

 7. Beethoven er en hjørnesten i den vestlige kulturs musik. Det var Beethoven, der lancerede ideen om kunstneren placeret højt i et elfenbenstårn. I en serie på ni programmer udfordrer Kristian Leth Beethoven-myten.

 8. Serie9 episoder

  En musikalsk verdensrejse gennem de byer, som har formet rockhistorien. Vores guide er de sange og markante kunstnere, som har givet deres hjembyer en helt særlig lyd.

  Beat City er et ugentligt to-timers program båret af musikken og historier om steder, personer, genrer, scener og tidsperioder. Det handler om én by pr. udsendelse.

  Vært: Niels Fez Pedersen.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste