Episode
Episode5. feb 20211 T 54 min.P1

Britisk racisme og en opsigelse fra Huaweis kommunikationschef

4. division

fredag 5. feb 20211 T 54 min.P1

Om denne episode

Racediskrimination er omdrejningspunktet i Steve McQueens tv-serie "Small Axe", som bruger virkelige begivenheder til at beskrive livet som sort englænder i London i årene fra 1968 til 1984. Sammen med en tidligere korrespondent dykker vi ned i Storbritanniens mørke fortid, og nutid.

Som kommunikationschef hos Huawei har Tommy Zwicky lagt ører til mange anklager, og i flere år har han følt, at han kæmpede mod falske historier. Men efter Huaweis involvering i et system, der kan genkende personer fra det undertrykte kinesiske mindretal uighurerne, har kommunikationschefen fået nok af ikke at kunne få svar på de spørgsmål, han stiller. Han gæster 4. Division i dag.

Vi skal også forbi Milena Penkowas nye sundhedsprogram på DK4, museernes brug af kendte entertainere i historieformidling og Tove Ditlevsens udenlandske succes og meget andet.

Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre Christensen og Cecilie Nielsen.

Indhold

Om serien

4. division

127 episoderP1

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste