Episode
Episode19. feb 20211 T 54 min.P1

'Fuck' hitter og glimmernegle er til debat

4. division

fredag 19. feb 20211 T 54 min.P1

Om denne episode

Når der skal smides penge i bandekassen, så er det oftere, fordi vi siger 'fuck' og 'fucking'. En ny undersøgelse viser i hvert fald, at det er favoritterne blandt danske unges bandeord. Hvorfor er det trådt i stedet for de bibelske og de latrinære eder og forbandelser? Vi tager pulsen på danskernes kraftudtryk.

Bør magtfulde kvinder bære glimmernegle, stiletter og dyre tasker eller er det bedre at bære blazer og stram knold, så påklædningen ikke står i vejen for budskabet? Journalist Birgitte Erhardtsens klumme i Berlingske har vakt debat om, hvorvidt magthavernes påklædning overhovedet skal spille en rolle i 2021. Vi tager debatten i 'Ugens provokation'.

Vi tegner også et portræt af Myanmars tidligere leder, Aung San Suu Kyi, dykker ned i den nye verdensrekord for oldgammelt DNA og meget mere.

Værter: Adam Holm, Nynne Bjerre og Mikael Jalving.

Indhold

  • TitelTid
  • Nata di marzo med Pizzicato Five00:10
  • Ugens uundgåelige: Dansk rapper kritiseres for at sammenligne livet under coronakrisen med Anne Franks liv under anden verdenskrig05:05
  • The Happening med FredNukes05:13
Om serien

4. division

128 episoderP1

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste