Episode
Episode26. feb 20211 T 54 min.P1

Allen v. Farrow og 'Snask' med mere

4. division

fredag 26. feb 20211 T 54 min.P1

Om denne episode

En ny dokumentarserie dykker ned i sagen om Woody Allens påståede overgreb på sin og Mia Farrows dengang syvårige datter for 28 år siden. Dokumentaren falder ind i en stribe af nyere dokumentarer, der ikke har tilstræbt objektivitet som kerneværdi. Hvad betyder det for måden, vi forstår historien på? Vi diskuterer Allen vs. Farrow-dokumentarens formidling og formål.

Daniel Denciks nye roman 'Snask' handler om den hypertalentfulde 19-årige Alicia, som lever et grænseløst liv og er feteret fra alle sider. Alicias kæreste, Trevor, er gammel nok til at være hendes far og retningsløs i livet. Vi får besøg af forfatteren.

Vi skal også omkring en mystisk Munch-inskription, skuespilleren Frances McDormand, som er aktuel i den nye film Nomadland og meget andet.

Værter: Adam Holm, Mikkel Frey Damgaard og Ane Cortzen.

Indhold

  • TitelTid
  • Nata di marzo med Pizzicato Five00:03
  • Ugens uundgåelige: Allen v. Farrow og andre ikke-tilstræbt-objektive dokumentarfilm04:41
  • Marcel Prousts tabte værk er dukket op17:10
Om serien

4. division

128 episoderP1

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste