Episode
Episode19. mar 20211 T 54 min.P1

Joy Mogensens boligindretning og My Little Pony-mode

4. division

fredag 19. mar 20211 T 54 min.P1

Om denne episode

En udtalelse om Kulturministerens boligindretning har vakt vrede blandt de socialdemokratiske partifæller. For er det overhovedet relevant, om Joy Mogensens sofa er købt i Biva eller designet af en nyuddannet møbelsnedker? Vi tager diskussionen med en livsstilsekspert - og får også en vurdering af interiørets kulturelle kapital.

Hjemmestrikkede elefanthuer og kyser, pastelfarvede pufærmer og tylskørter præger modebilledet, og tendensen er både blevet kaldt #AnnaOgLotteCore og 'My Little Pony-mode'. Skal det legende og farverige tøj ses som en modreaktion på den grå og kedelige corona-hverdag, vi alle føler os fanget i? Vi får besøg af en ekspert, som hjælper os med at forstå det aftryk, som samfundskriser sætter på påklædningen. Vi diskuterer også digitale hadbeskeder, dansk slavehistorie og meget mere.

Værter: Adam Holm, Cecilie Nielsen og Mikkel Frey Damgaard.

Indhold

  • TitelTid
  • Nata di marzo med Pizzicato Five00:11
  • Ugens uundgåelige: Debatten om hadbeskeder på nettet04:45
  • #Anneoglottecore og ‘lillepigemoden’18:39
Om serien

4. division

128 episoderP1

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste