Episode
Episode2. apr 20211 T 54 min.P1

Den moderne mand og virkelighedens norske milliardærer

4. division

fredag 2. apr 20211 T 54 min.P1

Om denne episode

Det er blevet comme il faut at referere til Anders Lund Madsens hår og garderobe som skrækeksempel, men er det okay at shame en mandlig vært for hans udseende? Vi spørger hovedpersonen selv, og får en stilvurdering af den brevkasse-aktuelle blærerøv, Mads Christensen.

I podcastserien 'Ofrene' giver radiovært Sandie Westh mikrofonen til drabspårørende. Når nogen bliver slået ihjel, så er det nemlig tit gerningsmanden og politiet, der får lov til at fortælle deres versioner. Men hvor efterlader det dem, der står tilbage? Vi får besøg af Sandie Westh.

I denne påskeudgave af 4. Division dykker vi også ned i virkelighedens norske finansmænd, som NRK-serien Exit baserer sig på, ålens mysterier og meget mere.

Værter: Mikkel Frey Damgaard, Nynne Bjerre, Ane Cortzen.

Indhold

Om serien

4. division

128 episoderP1

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste