Episode
Episode28. jan 20221 T 54 min.P1

Kunstværker skjult i frihavne og arkitektur som branding

4. division

fredag 28. jan 20221 T 54 min.P1

Om denne episode

I en ny dokumentarfilm sættes der fokus på de mange såkaldte 'art ports', hvor store mængder værdifuld kunst opbevares, hvor ingen kan se dem. Alene i Genevé bliver omkring 1000 Picasso'er skjult i en sådan frihavn. Kostbare kunstværker er nemlig blevet investeringsobjekter for verdens rigeste. Men hvilken betydning har frihavnene haft på handlen og vores forhold til kunsten? Vi taler med vurderings- og salgsdirektøren for Bruun Rasmussen om de skjulte kunstskatte rundet omkring i verden.

Arkitektur har i de seneste år spillet en stadig større rolle i kommunernes forsøg på at tiltrække nye borgere. Men hvad er eksemplerne på vellykket og mindre vellykket branding? Det taler vi med en arkitekturskribent om.

Vi skal også omkring diskussionen om en ny Oscar-vært, supermad og meget mere.

Værter: Adam Holm, Ane Cortzen og Jan Gintberg.

Indhold

  • TitelTid
  • Nata di marzo med Pizzicato Five00:03
  • CBS-lektorer nægter at undervise: Sammenligner coronapas med jødepas fra Anden Verdenskrig05:36
  • Kunstskatte holdes skjult i internationale ‘art ports’17:21
Om serien

4. division

127 episoderP1

I 4. division er der albuerum og plads til, at værterne kan mene mere, end man almindeligvis hører på P1. Adam Holm tager sammen med et skiftende panel af garvede journalister, mediefolk og kulturpersonligheder hver fredag aktuelle kulturhistorier under kærlig og uhøjtidelig journalistisk behandling.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste