Kan mad med melorm skubbes fra væmmelse til velvære?
Booster
Om denne episode
Iværksætter Johs Sterlie har taget et skarpt sving i sit liv, fra et job som cybercrimeefterforsker til nu at være opdrætter af melormelarver som mad til mennesker. Han ser masser af gode argumenter for, at vi alle bør lægge flere insekter på middagstallerkenerne. Men salget i hans virksomhed er præget af, at der stadig er en stor kulturel barriere og endda væmmelse omkring det at bruge den type fødevarer. Vært Mads Peter Veiby inddrager Barbara Vad Andersen, der forsker i sammenhængen mellem smag, lyst og appetit.
Vært: Mads Peter Veiby.
Medvirkende: Johs Sterlie, founder Falkensteen. Alexander Krewald, salgs- og marketingschef Falkensteen. Barbara Vad Andersen, institut for fødevarer Aarhus Universitet.
I redaktionen: Diana Bach.
Redaktør: Jesper Langballe.
Booster
Booster er et program for iværksættere og alle andre, der forfølger en drøm. Hver uge tager to erfarne iværksættere, kreative Trine Hansen og driftige Mads Peter Veiby imod en iværksætter, som får sparring og et konstruktivt puf i ryggen.