Serie7 episoderP1

Den sandsynlige morder

Jack Winkler er dømt for mord. Man kan se ham på et overvågningskamera fra gerningsstedet lige præcis den nat, drabet finder sted. Alligevel mener hverken Jack, hans forsvarer eller den dræbtes efterladte, at sagen er så klar, som den ser ud til.

I denne podcast-serie endevender Mette Frisk sagens spor fra flugtrute til DNA-prøver og undersøger, om politiet har forfulgt de spor, de skal.

Meget tyder nemlig på, at politiet har begået fejl i sagen, og flere forsvarsadvokater kritiserer politiet for tunnelsyn. De mener, at politiet kun efterforsker mod deres mistænkte og overser spor, der peger i andre retninger.

God fornøjelse med denne eller én af de mange andre P1 Podcastserier.

RSS

Alle episoder

Episodetorsdag 2. jan 202021 min.

En sommernat på Fyn bliver en mand fundet myrdet i sin egen garagedør. Jack Winkler er dømt for mordet. Hans datter Marcia mener - ligesom flere forsvarsadvokater - at han er dømt på et forkert grundlag.

Episodetorsdag 2. jan 202034 min.

Mogens går ud midt om natten for at tjekke, om han har indbrud. Han råber til sin kæreste Berit, at hun skal komme ud til ham. Kort efter finder hun ham i mørket livløs på jorden. Hendes genoplivningsforsøg er forgæves.

Episodetorsdag 2. jan 202029 min.

Jack har fået 12 års fængsel for mord. Han var ude for at stjæle kabler, metalskrot og tomme flasker i området den nat, Mogens blev myrdet. Han er på Mogens' overvågningsvideo, men han har ikke begået mord, påstår han.

Episodetorsdag 9. jan 202032 min.

Ifølge politiets efterforskere har Jack kvalt Mogens på halvandet minut. Derefter er han løbet væk fra gerningsstedet gennem en nabos have. Men politihundene finder spor i den modsatte retning - hvor kommer de fra? Og hvordan kan det lade sig gøre at kvæle en mand så hurtigt?

Episodetorsdag 9. jan 202031 min.

Der er ingen DNA efter Jack på Mogens og omvendt. Ifølge politiet skyldes det, at de ikke har testet det rigtige tøj. Men det er ikke rigtigt. Og så opdager forsvarsadvokaten en endnu mere alvorlig fejl.

Episodetorsdag 16. jan 202027 min.

Politiet har givet en sjælden adgang til at se deres efterforskning. Tre hele kasser med dokumenter inde på Københavns Politigård skal give svar på, om de har efterforsket som de skulle.

Episodetorsdag 16. jan 202030 min.

Mogens og Berits ærkefjende Bruno tager bladet fra munden, og Berit lægger sagen bag sig. Jack er på udgang fra fængslet for første gang - og får en ny begyndelse.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste