Episode
Episode21. maj 202157 min.P1

4:7 De seks døgn

Det perfekte offer III

fredag 21. maj 202157 min.P1

Om denne episode

Kamilla og Anne vælger nu at afsløre deres viden om fysioterapeuten. En beslutning der skal lede dem på sporet af den tredje kvindelige kræftpatient, som fysioterapeuten har haft sex med,

men også kaste dem ud i seks uforudsigelige døgn, hvor myndighederne skal ende med at begå fejl, der får store konsekvenser for kvinderne.

Om serien

Det perfekte offer III

7 episoderP1

Skærmen lyser op på en kvindelig kræftpatients mobiltelefon.

Selvom lægerne lige har fortalt hende, at hun ikke længere har kræft, har hun aldrig været mere bange.

Hun frygter, at kræften vil vende tilbage.

Men da kvinden åbner beskeden på sin telefon, bryder hun ud i et smil.

Den er fra hendes tidligere behandler. En fysioterapeut der hjalp hende, da hun var allermest syg, og som nu skriver omsorgsfulde beskeder til hende, hvor han tilbyder sin hjælp.

Men i takt med at kvinden føler, at fysioterapeuten bliver vigtigere og vigtigere for at hun kan have det godt, begynder hans beskeder at tage en drejning - og ifølge kvinden - begynder han at lægge pres på hende for at gå med til at udleve en fantasi, han har. En fantasi om at de skal have sex, på det sted, hvor hun gik i behandling hos ham.

Og det skal vise sig, at kvinden ikke er den eneste af fysioterapeutens tidligere kræftpatienter, der har stået i den situation.

Tilrettelæggelse, optagelse og manuskript: Emil Eusebius Olhoff-Jakobsen.

Musik og lyddesign: Signe Mansdotter.

Klip og montage: Signe Mansdotter, Asbjørn Kjærgaard-Pedersen og Marie Kildebæk.

Redaktør: Jens Vithner.

Redaktion: Sofie Vestergaard.

Indtaling af citater: Ann Hølund.

Alle episoder i serien

Episode21. maj 202141 min.
Episodefredag 21. maj 202141 min.

To kvindelige kræftpatienter begynder midt i deres livs mørkeste stund på et træningshold for kemopatienter.

I spidsen for holdet står en fysioterapeut, der som ingen anden behandler, de nogensinde har mødt, får dem til at glemme, at de er syge.

Episode21. maj 202154 min.
Episodefredag 21. maj 202154 min.

Kamilla begynder nu at føle sig mere og mere i fysioterapeutens greb.

Men en dag lyser skærmen op på anden kræftpatients mobiltelefon. En kræftpatient som også har oplevelsen af, at fysioterapeuten har to sider.

Episode21. maj 202149 min.
Episodefredag 21. maj 202149 min.

Fysioterapeuten kontakter en tredje kræftpatient, der stadig går i kemoterapi og i behandling hos ham, da han sender sin første SMS.

Et interview med fysioterapeuten på landsdækkende tv får Kamilla til at indse, at hun ikke længere kan holde på sin hemmelighed om fysioterapeuten.

Episode21. maj 202157 min.
Episodefredag 21. maj 202157 min.

Kamilla og Anne vælger nu at afsløre deres viden om fysioterapeuten. En beslutning der skal lede dem på sporet af den tredje kvindelige kræftpatient, som fysioterapeuten har haft sex med,

men også kaste dem ud i seks uforudsigelige døgn, hvor myndighederne skal ende med at begå fejl, der får store konsekvenser for kvinderne.

Episode21. maj 202135 min.
Episodefredag 21. maj 202135 min.

For første gang har de tre kvinder oplevelsen af medgang. Men snart skal de modtage et brev i deres e-boks fra politiet, der vender op og ned på det hele.

Et brev om en paragraf i straffeloven, der skal få det mønster, som kvinderne har oplevet, til at smuldre.

Episode21. maj 202123 min.
Episodefredag 21. maj 202123 min.

Da Kirstine, som den eneste af de tre kvinder, skal afgive vidneforklaring, tager sagen en drejning, hun ikke er forberedt på. En drejning der gør, at hun føler, hun skal forsvare fysioterapeuten i retten.

Episode21. maj 202127 min.
Episodefredag 21. maj 202127 min.

Kvinderne er overraskede, da de får at vide, at fysioterapeuten helt lovligt kan arbejde med sårbare mennesker. Emil undersøger, hvad der skal til for, at en domstol kan forbyde en behandler at arbejde med en bestemt målgruppe.

På Christiansborg vækker kvindernes fortællinger nu også opsigt.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste