Serie2 episoderP1

Drømmenes Kaptajn

Troels Kløvedal kom hjem fra sin første verdensomsejling i 1978. Susanna Sommer har lyttet til hans mange historier og skabt en samtalemosaik om og med ham. Lyt med på¬ fortællingen om en tid fyldt med opbrud, nye livsformer og en verden der åbnede sig. Og om ham der gjorde det, vi andre ikke turde og som vi derfor gjorde til drømmenes kaptajn.

God fornøjelse med denne eller én af de mange andre P1 Podcastserier.

Alle episoder

Episode30. nov 201827 min.
Episodefredag 30. nov 201827 min.

De fleste eventyr handler om at drage ud i verden for at finde sig selv, og vende tilbage lutret og forandret af det fremmede. Fjerde afsnit af Susanna Sommers samtalemosaik om og med Troels Kløvedal handler om barndommens sorgkapsler, der tændte drømmen om et liv i frihed, om vrede og indignation som drivkraft og om hvorfor man altid er nødt til at vende hjem og give historien en slutning.

Ide og fortælling: Susanna Sommer.

Medvirkende: Troels Kløvedal og fotograf Jan Grarup.

(Sendt første gang 2. december 2018).

Episode7. dec 201827 min.
Episodefredag 7. dec 201827 min.

I femte og sidste afsnit af Susanna Sommers samtalemosaik om og med Troels Kløvedal møder vi en dreng, der ligger under æbletræet med en bog, der inspirerer ham til livsomvæltende beslutninger.

Det handler om hvorfor vi har brug for eventyrventiler, om drømmenes kaptajn, der har en aftale med en havfrue i Ægæerhavet og om hvorfor det er vigtigt, at ens bankrådgiver kan sin Kløvedal.

Ide og fortælling: Susanna Sommer.

Medvirkende: Troels Kløvedal og skipper Nicolai Vædele.

(Sendt første gang 9. december 2018).

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste