Serie4 episoderP1

Feature

En feature er en fascinerende, rørende og aktuel fortælling, der bringer os helt tæt på mennesker og deres liv.

Redaktør: Louise Witt-Hansen.

Alle episoder

Episode23. sep 201727 min.
Episodelørdag 23. sep 201727 min.

I 2010 blev den engelske undercover-agent, Mark Kennedy afsløret i at have infiltreret den europæiske venstrefløj. I forklædning som klimaaktivist indledte han venskaber og kærlighedsforhold til de mennesker, han overvågede. I Danmark deltog han i demonstrationer, Ungdomshusets rydning og planlagde protester til klimatopmødet i København - alt sammen med en skjult agenda. Fire unge danskere fortæller for første gang om de menneskelige konsekvenser ved overvågningen og The Guardian journalist, Rob Evans, forklarer, hvorfor sagen rystede den engelske offentlighed, og om følgerne for det engelske politi.

Tilrettelæggelse: Cecilie Kubert og Laura Na Blankholm.

Redaktør: Louise Witt-Hansen.

(Sendt første gang 24. september 2017).

Episode25. jun 201726 min.
Episodesøndag 25. jun 201726 min.

Sangskriver Kira Skov har sammen med den dansk-estiske saxofonist og komponist Maria Faust lavet et musikværk, der handler om det estiske folks barske historie med død, undertrykkelse og sorg.

Da musikværket skulle præsenteres på plade og i koncert døde Kira Skovs mand - den 39-årige bassist Nicolai Munch-Hansen - få uger før.

"Først var teksterne inspireret af det estiske folks historie, men nu handler det lige så meget om min historie", siger Kira Skov.

Tilrettelagt og produceret af Claus Vittus.

(Sendt første gang 25. juni 2017).

Episode18. mar 201926 min.
Episodemandag 18. mar 201926 min.

Dan og Martin drømmer om at få børn sammen, men som et homoseksuelt par, har de brug for hjælp. I Danmark kan de ikke få den hjælp, de har brug for og derfor må de til USA for at finde to kvinder, der kan give dem det barn, de ønsker sig. I jagten på en ægdonor og en rugemor balancerer de på kanten af den danske straffelov samtidig med, at de skal finde ud af, hvem kvinderne skal være, og hvilken rolle de skal spille i barnets liv.

Tilrettelæggelse: Thomas Westergaard.

(Sendt første gang 30. november 2015).

Episode17. sep 201727 min.
Episodesøndag 17. sep 201727 min.

Den engelske undercover agent, Mark Kennedy, infiltrerede gennem en årrække den danske venstrefløj. I forklædning som klimaaktivist indledte han venskaber og kærlighedsforhold til de mennesker, han overvågede. Han deltog i demonstrationer, da Ungdomshuset blev ryddet, og planlagde protester til COP15 i København - alt sammen med en skjult agenda. Fire unge danskere står nu frem og fortæller historien om dengang, de mødte Mark Kennedy, og lukkede ham ind i deres liv. Og om konsekvenserne af at have været helt tæt på ham, uden at kende hans sande identitet.

Tilrettelæggelse: Cecilie Kubert og Laura Na Blankholm.

Redaktør: Louise Witt-Hansen.

(Sendt første gang 17. september 2017).

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste