Episode
Episode16. sep 202157 min.P1

Sara Bro

Hemmeligheder

torsdag 16. sep 202157 min.P1

Om denne episode

Dronningen af dilemmaer Sara Bro skaber sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen et fortroligt rum, hvor lytterne kan dele deres hemmeligheder: En kvinde har gennem en årrække været udsat for seksuelle overgreb af sin bror; en kvinde, der kommer fra en hippie-familie, erklærer sig selv racist; en person har meldt sig ud af det psykiatriske system, fordi vedkommende ikke mener, at det virker. Og Sara Bro, hun indvier lytterne i en hemmelig periode af sit liv. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Om serien

Hemmeligheder

11 episoderP1

Kom af med din hemmelighed, løgn eller fortielse og lyt til andres. Oplev, hvor meget større og tryg verden bliver, når katten er ude af sækken, og det viser sig, at du ikke er den eneste, der har gemt på den historie i alle de år. Det letter at dele sin hemmelighed. Og her kan du tilmed dele den anonymt, hvis det skal være. Værterne Sanne Cigale Benmouyal, Anders Lund Madsen og en kendt gæst kaster lys over alt det skjulte, fortæller alt det ufortalte - og endnu en gang bekræfter de hinanden og verden om, at alting nok skal gå. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00. Værter: Anders Lund Madsen og Sanne Cigale Benmouyal.

Alle episoder i serien

Episode12. aug 202157 min.
Episodetorsdag 12. aug 202157 min.

Knud Romer har taget plads i den radiofoniske skriftestol. Han indvier lytterne i en hemmelig historie fra sin vilde ungdom og tager sammen med værterne Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen imod lytternes egne hemmeligheder; en kvinde er blevet gravid med sin bedste ven, men har fortalt en anden mand, at barnet tilhører ham, og en familiefar har et hemmeligt hashmisbrug. Oplev, hvordan verden bliver større og tryggere, når du kommer af med din hemmelighed og opdager, at du ikke er alene. Del din hemmelighed på tlf:2854 4000. Værter: Anders Lund Madsen og Sanne Cigale Benmouya.

Episode19. aug 202156 min.
Episodetorsdag 19. aug 202156 min.

I selskab med Martin Brygmann bevæger Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen sig ind i et fortroligt og fordomsfrit rum, hvor hemmeligheder kan deles: En familiefar sælger stoffer for 2-3 mio. kr. om året, men familien ved ingenting; en kvinde er blevet kureret for brystkræft, men holder det hemmeligt, fordi hun fortsat ønsker omsorgen; og en mand har været sin kvindelig kæreste utro med en mand. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode26. aug 202155 min.
Episodetorsdag 26. aug 202155 min.

Anna Juul betegner sig selv som et hemmelighedsløst og filterløst menneske: Alting er fortalt - og dog. Sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen udforsker Anna Juul hemmelighedens anatomi og aflytter programmets hemmelige telefonsvarer: En kvinde er ulykkelig over sin lillesøsters graviditet, en mand har kørt 200 km/t efter øl i sin folketingsmedlemsbil, og en kvinde dater rige mænd for penge og luksus. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode2. sep 202157 min.
Episodetorsdag 2. sep 202157 min.

Louise Kjølsen deler en hemmelighed med lytterne, som kan koste hende venskabet med sin veninde: Louise har engang haft sex med sin venindes flamme. Sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen udforsker Louise Kjølsen det ufortalte og den dermed forbudne skyld og skam ved at aflytte programmets telefonsvarer: En kvinde er som ung blevet voldtaget af en mand, der nu er hendes datters pædagog; en person har bedrevet dokumentfalsk for at få en rejse til London; og en 31-årig mand er stadig jomfru. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode9. sep 202157 min.
Episodetorsdag 9. sep 202157 min.

En lytter ringer ind og fortæller, at hun har slået sin mand ihjel. I den lille by hun er flyttet til efter at have afsonet sin straf ved de ingenting, og ensomheden føles kvælende. Lytteren afleverer sin hemmelighed til den radiofoniske skriftestol, der i dag er besat af Ida Auken - og som altid: Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen. Auken deler også en hemmelighed, der for mange mennesker udgør lidt af et mareridt. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode16. sep 202157 min.
Episodetorsdag 16. sep 202157 min.

Dronningen af dilemmaer Sara Bro skaber sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen et fortroligt rum, hvor lytterne kan dele deres hemmeligheder: En kvinde har gennem en årrække været udsat for seksuelle overgreb af sin bror; en kvinde, der kommer fra en hippie-familie, erklærer sig selv racist; en person har meldt sig ud af det psykiatriske system, fordi vedkommende ikke mener, at det virker. Og Sara Bro, hun indvier lytterne i en hemmelig periode af sit liv. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode23. sep 202157 min.
Episodetorsdag 23. sep 202157 min.

Som barn af kendte forældre har Sebastian Klein hele sit liv værnet om familiens hemmeligheder, men nu er han klar til at sætte en af dem fri. Da han rydder op i sine forældres hus efter deres død, finder han en fotobog, hvor han møder et syn han aldrig glemmer: forældrene i et eksplicit display af kærlighed. Sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen tager Klein også lytternes hemmeligheder under behandling: En mand har i mange år fortrængt et overgreb i sin barndom, der føles som en løgn; en kvinde savner sin ekskæreste, der har begået selvmord, men hun kan ikke dele det med sin nuværende kæreste; og en kvinde lider ligesom andre i familien af kleptomani. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode30. sep 202157 min.
Episodetorsdag 30. sep 202157 min.

Pia Kjærsgaard deler en hemmelighed, der hører til under Folketingets talerstol. Sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen åbner hun desuden for programmets hemmelighedsfyldte telefonsluse: En lytter elsker sin datter højere end sin søn; en lytter holder det skjult for sin kæreste, at hun har et velbetalt job som webcamgirl, og en lytter blev engang stående på sin hamster indtil den døde. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode7. okt 202157 min.
Episodetorsdag 7. okt 202157 min.

Thomas Korsgaard skriver under et poetisk provinsielt alter ego på Facebook. I fem år har han holdt det hemmeligt, at han er Conny Kam Filtenborg - for nu hvor hemmeligheden er ude, er det ikke sikkert, at Conny kan leve videre. Korsgaard aflytter sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen programmets telefonsvarer og finder ud af, hvad lytterne bærer rundt på: En kvinde er blevet voldtaget og har ikke engang fortalt det til sin psykolog, en person afviser næsten alle telefonopkald på grund af telefonangst, og en kvinde skammer sig over sin ufaglærte mand. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode14. okt 202156 min.
Episodetorsdag 14. okt 202156 min.

Rosa Lund deler hemmeligheden om den jalousi, der opstår i hende, når hendes venner får børn. Som kronisk syg har hun svært ved at få børn, og derfor er det smertefuldt at se vennernes store barnelykke - også selvom hun ønsker alt det bedste for dem. Sanne Cigale Benmouyal skaber sammen med Rosa Lund et trygt rum, hvor lytterne kan lukke op for deres sårbarheder: En mand har for nylig erkendt, at han har været udsat for et overgreb af sin storebror; en kvinde skammer sig over at være sygemeldt med depression; og en person bor så klamt, at vedkommende har fået en svampeinfektion. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

Episode21. okt 202157 min.
Episodetorsdag 21. okt 202157 min.

Hadet bobler i balletmesteren. En nat udfører han et voodoo-ritual på et salathoved, mens han forestiller sig den person, han ønsker død. Nikolaj Hübbe laver denne - for ham - skamfulde bekendelse. Og sammen med Sanne Cigale Benmouyal og Anders Lund Madsen skaber han et rum, hvor lytterne får mulighed for at komme af med deres skam og andre svære følelser: En kvinde med en spiseforstyrrelse har bildt sin familie ind, at hun er startet i terapi, og en mand har brudt sin tavshedspligt ved at fortælle en kendt persons hemmelighed til et kulørt blad. Ring med din hemmelighed på 28 54 40 00.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste