Serie3 episoder

Hjulmand: Mennesket, lederen, landstræneren

Kasper Hjulmand er Danmarks nye landstræner. Han har allerede skabt fremragende resultater og dette er portrættet af Hjulmand, der igennem hans liv fortæller, hvordan dansk fodbold og landsholdet er nået til dette niveau.

Produceret for DR af BEAM Audio Agency.

RSS

Alle episoder

Episodemandag 12. jul 202122 min.

Efter en skadespræget karriere som fodboldspiller i klubben Randers Freja skifter Kasper Hjulmand for en stund fodboldstøvlerne ud med højskolesangbogen, da han starter på den Jyske Idrætshøjskole. Her skal han møde et helt nyt syn på livet - et syn, der senere kommer til at forme ham som træner.

Produceret for DR af BEAM Audio Agency.

Episodemandag 12. jul 202124 min.

Efter en succesrig periode som træner i Lyngby rykker Hjulmand over til lokalrivalerne fra FC Nordsjælland, hvor han opnår topresultater. I jagten på nye udfordringer rykker han videre til det store udland, men uanset hvor Kasper sætter sig i trænersædet, bliver der sat spørgsmålstegn ved, om han nogensinde vil kunne klare sig mod de største modstandere, hvis han holder fast i sin stil.

Produceret for DR af BEAM Audio Agency.

Episodemandag 12. jul 202123 min.

Kasper Hjulmand er ved at pakke flyttekasserne, og tage et nyt trænerjob i udlandet. Men pludseligt dukker et uventet tilbud op, der rammer ham lige i hjertet. Han er blevet udset som Åge Hareides mulige arvtager, der skal genskabe den folkelige opbakning til det danske fodboldlandshold. Men kan han overhovedet udfylde den tidligere landstræners store sko?

Produceret for DR af BEAM Audio Agency.

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste