Episode
Episode8. dec 202245 min.P1

SS-sangbog, Harry & Meghan og Emily Brontë

Kulturen

torsdag 8. dec 202245 min.P1

Om denne episode

Tilbage i 2020 gik tysk politi på jagt i haven hos en af de mistænkte, der i går blev anholdt i en historisk stor politiaktion rettet mod den ekstreme højrefløj. Her fandt de ammunition til pistoler og rifler, en skudklar automatriffel, sprængstof og... SANGBØGER fra Adolf Hitlers SS-korps. Vi ser på sangen som kampmiddel.

I morges udkom første halvdel af dokumentarserien om Prins Harry og Meghan på Netflix. Parret er ikke gået stille med dørene siden de smækkede dem bag sig og forlod deres royale pligter i det britiske kongehus i 2020. I marts sidste år gav parret et stort interview til Oprah Winfrey, hvor de blandt andet fortalte om deres oplevelser med racisme i hoffet og Meghans selvmordstanker. Nu bliver der, i form af Netflix-serien, båret yderligere brænde til bålet under det britiske kongehus.

Vi sender en Emily Brontë-kender i biografen og får en anmeldelse af 'Emily', der følger den anerkendte britiske forfatter i perioden op til at hun skrev klassikeren 'Stormfulde højder' i 1847.

Værter: Karen Secher og Tore Leifer.

Indhold

  • TitelTid
  • Sangen som kampmiddel01:17
  • Netflix-dokumentaren om Harry & Meghan15:41
  • Emily set af kender27:18
Om serien

Kulturen

194 episoder

Kulturen er programmet, der oplever kulturen med både hjerte og hjerne og åbner døre til begejstring, indsigt og eftertanke.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste