Episode
Episode9. jun 20211 T 54 min.P1

Onsdag 9. jun. 2021

Kulturen på P1

onsdag 9. jun 20211 T 54 min.P1

Om denne episode

Kommer advokatundersøgelsen af DR Pigekoret til bunds? DR er i gang med en advokatundersøgelse af arbejdsmiljøet og kulturen i DR Pigekoret, helt tilbage til dets oprindelse i 1938. Kulturen på P1 har tidligere talt med DRs kulturdirektør, Henrik Bo Nielsen, om undersøgelsen og dens grundighed, og nye oplysninger giver anledning til endnu en gang at stille spørgsmålstegn ved undersøgelsen.

Museer fanget mellem to stole: Flere danske museer har udfordringer med at drive deres små museumsafdelinger. De statsanerkendte museer skal hvert femte år gennem en kvalitetsundersøgelse, og de små afdelinger har udfordringer med at leve op til kravene - samtidig med at lokale beboere bliver vrede, når lukning kommer på tale. Vi taler med flere museer om tendensen.

Russisk filminstruktør må ikke rejse til Cannes: Når Kirill Serebrennikovs film 'Petrovs Flu' er nomineret til Den Gyldne Palme på Cannes Film Festival, kommer instruktøren ikke selv til at sidde med til filmvisningen. De russiske myndigheder anklager ham for finansielt underslæb, og derfor må han ikke forlade landet, mens flere internationale film- og menneskerettighedsgrupper kalder dommen for en politisk mundkurv.

Værter: Jesper Dein og Tore Leifer.

Indhold

  • TitelTid
  • Kommer Advokatundersøgelsen i Pigekoret "til bunds"?01:35
  • Tønders Hall of Fame09:42
  • The wild rover med The Dubliners13:13
Om serien

Kulturen på P1

122 episoderP1

Kulturen på P1 er programmet, der oplever kulturen med både hjerte og hjerne og åbner døre til begejstring, indsigt og eftertanke.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste