Episode
Episode29. jun 202244 min.P1

4:4 - Mette Ciao

Lev med det

onsdag 29. jun 202244 min.P1

Om denne episode

Lev med det er en podcast i fire afsnit, der handler om mistanker om et rødt komplot, om borgerkrigslignende tilstande i Wuhan-syssel, om granvoksne mænd der græder over deres døde dyr, om unge mænd, der drømmer om at blive minkavlere igen, om at miste troen på retsstaten, om at kræve Mette Frederiksen for en rigsret, om at have lukket et helt erhverv uden lovhjemmel.

Mens politikere og meningsmagere har travlt med at kommentere på minkskandale og granskningskommission, har P1 været på Gjøl, i Frederikshavn, i Hjørring, i Jammerbugt, i Aalborg og i Allerup. Hos de danskere, der lever med konsekvenserne af Regeringens beslutning om at slagte alle mink i november 2020, for at stoppe corona-smitten.

Medvirkende: Ole Kristiansen landmand Roskilde, Louise Simonsen formand Danske Mink, Sofie Madsen pelsdesigner FurBySofie, Lasse Spangenberg kjoledesigner, Rasmus Prehn (S) fødevare- og landbrugsminister.

Produceret af: Laura Overgaard Sørensen og Gitte Hansen. Redaktør: Amanda Heiberg Boberg. Lyd: Steen Svendsen.

Indhold

Om serien

Lev med det

11 episoderP1

Lev med det er fortællinger fra roadtrip rundt i Danmark.

Vi træder ud af studiet i DR Byen og taler med rigtige mennesker der lever med rigtige problemer. Vi møder minkavlere, som fortæller om døde dyr på gårdspladser. Vi møder børn og voksne, som har spist kød fra forgiftede køer. Vi møder landmænd, der kæmper for deres marker. Og vi møder politikere, der træffer de beslutninger, som alle andre skal leve med.

Produceret af: Laura Overgaard Sørensen og Gitte Hansen.

Redaktør: Amanda Heiberg Boberg.

Lyd: Steen Svendsen.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste