Episode
Episode31. maj 201955 min.P1

Skjult kamera i børnehaven

Mennesker og medier

fredag 31. maj 201955 min.P1

Om denne episode

Det vakte opsigt, da TV2 i denne uge sendte dokumentaren "Daginstitutioner bag facaden", primært optaget med skjult kamera. For er det i orden at filme treårige børn - og først bagefter fortælle det til deres forældre? Eller var det den eneste måde at få historien om underbemanding og mistrivsel frem? TV2-redaktør Lasse Bjerre diskuterer etik og dilemmaer med den erfarne dokumentarfilminstruktør Christoffer Guldbrandsen.

Meningsmålingsmudder: Der bliver målt, regnet og tegnet grafer, når partiernes aktuelle form bliver opgjort dagligt i valgkampen. Meningsmålerne har travlt, og måske går det lidt for stærkt, når medier overser decimaler og usikkerheder. Debat med DR-nyhedschef Thomas Falbe, Politikens chefredaktør Christian Jensen og valgforsker Martin Vinæs Larsen.

Med ryggen til medierne: Omkring en kvart million førstegangsvælgere er svære at nå for traditionelle medier. Politikerne må finde nye kanaler. Og frem for alt sikre sammenhæng i argumenterne når de for eksempel snakker klima. Interview med Søren Schultz Hansen fra "Generation Digital", som følger unge vælgere tæt frem til valget 5. juni.

Skriv til menneskerogmedier@dr.dk.

Vært og producent: Kurt Strand.

Om serien

Mennesker og medier

104 episoderP1

Journalistik, etik og tendenser i mediernes maskinrum. Perspektiv, analyse og baggrund på ugens mediehistorier. Kritiske, konkrete og kontante interview med mediernes magthavere.

Skriv til menneskerogmedier@dr.dk.

Vært og producent: Kurt Strand.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste