Episode
Episode13. mar 202145 min.P1

Lever statsministeren i en arbejderidyl?

Nede Mette

lørdag 13. mar 202145 min.P1

Om denne episode

Drømmer statsministeren og resten af Statsministeriets presseafdeling sig væk til en fordums tid, når de spinder på arbejderidyl og makrel i tomat? Det mener journalist og dokumentarist, Mads Brügger, når han spidder Socialdemokratiets selvfortælling i Weekendavisens spalter. Vi udfordrer ham på analysen og præsenterer den til en af statsministerens Facebook følgere og ser, om hun er enig.

Efterfølgende stiller journalist, Henrik Qvortrup, og partileder for Nye Borgerlige, Pernille Vermund, skarpt på statsministerens koreograferede Instagram posts og spørger, om statsministeren udnytter sine partilederkollegaer. Til sidst skal Thulesen-Dahl væltes af pinden som Ugens Makrel.

Værter: Anna Olrik og Thomas Tjaerandsen.

Om serien

Nede Mette

35 episoderP1

Om du er nede Mette eller ej, så er sociale medier blevet den førende arena for politisk kommunikation. På Facebook og Instagram serverer politikerne budskaber om alt fra corona-nedlukninger til udlændingepolitik sammen med makrelmadder, håndbold og selfies. Skal vi kaste sure smileys eller røde hjerter efter udviklingen? Og hvad betyder det hele ude i den virkelige verden? For den politiske samtale og demokratiet? Det undersøger vi i Nede Mette, hvor vi inviterer eksperter, debattører og almindelige danskere ind til at diskutere SoMe-universets svar på politisk kommunikation.

Værter: Anna Olrik og Thomas Tjaerandsen.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste