Episode
Episode21. jan 20221 T 49 min.P1

Forsikringsselskaber får nu bøder for at diskriminere gravide

Orientering

fredag 21. jan 20221 T 49 min.P1

Om denne episode

Forsikringskæmper som PFA og Danica bliver straffet med bøde, fordi de i strid med loven har afvist at hjælpe gravide og nybagte mødre med smerter og skader. Men bøderne får kritik for at være for små, siger bl.a. de berørte kvinder. Vi hører også, hvad forsikringsbranchen selv siger til bøderne.

På søndag er der landsmøde i Dansk Folkeparti, hvor det altoverskyggende punkt på dagsordenen er valg af ny formand. Men allerede før landsmødet er der kaos i partiet. Det konstaterer stifter og tidligere formand, Pia Kjærsgaard, der samtidig giver skylden for kaosset til Kristian Thulesen Dahls håndtering af situationen.

Der er bred enighed om, at det er en god ide, at der ikke bliver brugt sprøjtemidler i nærheden af de mest sårbare drikkevandsboringer. Alligevel er det på tre år kun lykkedes at indgå aftaler med landmændene på EN procent af de drikkevandsboringer, der skal beskyttes. Hvorfor sker det ikke, og hvad er konsekvenserne?

Henrik Lerche og Astrid Berg er dagens værter, Tine Møller Sørensen redigerer.

www.dr.dk/orientering

Indhold

  • TitelTid
  • Forhandlinger om arbejdskraft hos finansministeren01:19
  • Forsikringsselskaber får bøder for at diskriminere gravide05:37
  • Liberal Alliance vil ikke løfte Hjort Frederiksens immunitet uden åbenhed15:15
Om serien

Orientering

199 episoderP1

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste