Episode
Episode20. feb 202257 min.P1

Lukashenko vil tillade russiske atomvåben i Belarus

Orientering

søndag 20. feb 202257 min.P1

Om denne episode

Den belarussiske leder Lukashenko vil tillade russiske atomvåben i Belarus, hvis Vesten truer. Ifølge den forfatning, landet har nu, er det ikke muligt. Men i slutningen af februar er der folkeafstemning om en ny forfatning. Vi spørger, hvilken rolle Lukasjenko spiller i parløb med Rusland i den aktuelle truende sikkerhedssituation.

Trumps nye medie, "Truth Social" står til at skulle lanceres mandag, men hvad er det for et medie, den tidligere præsident har udviklet, og hvad kan man egentlig bruge sådan en platform til? Det spørger vi en ekspert i sociale medier om.

Stigende renter har sat en dæmper på det ellers brandvarme boligmarked. Men ikke nok med det, så fortæller Nykredits boligøkonom, at der er en "Joker" i markedet i form af den kommende boligskatsreform. Den kan komme til at få priserne på boliger i de dyreste områder til at falde.

Orientering søndag er produceret at Brita Kvist, Alexzander Lundquist og Birgitte Gadegaard.

www.dr.dk/orientering

Indhold

  • TitelTid
  • Ukraines indenrigsminister måtte søge dækning for skud ved frontbesøg01:22
  • Lokale tæt på frontlinjen i Ukraine håber stadig på at krigen ikke kommer07:22
  • Belarus spiller med musklerne i takt med Rusland12:50
Om serien

Orientering

189 episoderP1

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste