Episode
Episode18. jun 202257 min.P1

Partileder stoppet af politiet

Orientering

lørdag 18. jun 202257 min.P1

Om denne episode

De frie grønnes leder Sikandar Siddique har lagt en video op, hvor han er blevet stoppet af politiet til Folkemødet på Bornholm. Etnisk profilering, hævder han selv. Er du for fin til at tale med politiet, spørger en politisk modstander. Vi ser nærmere på episoden, der genrejser spørgsmålet om, hvorvidt der er etnisk profilering hos dele af dansk politi.

"En ny verden med nye muligheder" er overskriften på det årlige økonomiske topmøde i den russiske by Sankt Petersborg. Topmødet har haft et hav af udenlandske gæster, men ingen store navne fra vesten. Vi ser nærmere på præsident Putins tale og forsøg på at finde veje ud af isolationen fra vesten.

De danske børn i fangelejren al-Roj i Syrien får det dårlige og dårligere. Det konkluderer et hold af danske speciallæger, der for nylig har besøgt den kurdisk kontrollerede lejr. Her har de undersøgt tre af de danske børn, som sammen med deres mødre er fanget i lejrene. Vi ser nærmere på lægernes konklusioner og på, hvordan de kurdiske myndigheder håndterer de syge børn.

Vært: Astrid Berg.

Redaktion Alexzander Lundquist Thomsen og Orhan Gökcen.

www.dr.dk/orientering

Indhold

  • TitelTid
  • Hør hele udsendelsen00:00
  • Overskudsvarmen fra techgiganters datacentre kan gavne tusindvis af danske husstande01:45
  • Ny rapport om de danske børn i Al-roj lejren12:00
Om serien

Orientering

188 episoderP1

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste