Episode
Episode27. jun 20221 T 50 min.P1

Flugten fra Dansk Folkeparti fortsætter

Orientering

mandag 27. jun 20221 T 50 min.P1

Om denne episode

Listen over Dansk Folkeparti-afhoppere bliver ved med at vokse, mens folketingsgruppen bliver ved med at skrumpe. Det ser ud til at smuldre rundt om formand Morten Messerschmidt. Vi ser på, om der er noget tilbage at redde, og hvilken rolle den tidligere formand, Pia Kjærsgaard, spiller. Og så taler vi med formanden for ungdomspartiet. Her oplever de, at medlemmerne strømmer til, og de vakler ikke, når spørgsmålet lander på, om Messerschmidt er ved at miste grebet om partiet. De har aldrig været mere sikre på deres formand.

Forhandlingerne om løn og arbejdsvilkår for piloterne i SAS fortsætter i dag i Stockholm. Men striden om piloternes vilkår er kun en del af problemerne hos SAS, for meget skal ændres, hvis selskabet skal have en bæredygtig model for fremtiden. Vi får seneste nyt om forhandlinger og spørger, hvor svært SAS får det i fremtiden, uanset om det ender i en pilotstrejke eller ej.

Brita Kvist og Søren Carlsen er dagens værter, Tine Linde er redaktør.

www.dr.dk/orientering

Indhold

  • TitelTid
  • Status på SAS-forhandlinger01:20
  • Mørklægning i FE-sagen er dilemmafyldt08:39
  • Korrespondent om G7: Det altoverskyggende tema er stadig krigen i Ukraine20:12
Om serien

Orientering

189 episoderP1

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste