Episode
Episode1. jul 20221 T 50 min.P1

Timelangt pressemøde om mink-rapport

Orientering

fredag 1. jul 20221 T 50 min.P1

Om denne episode

På et meget langt pressemøde tidligere i dag skulle statsminister Mette Frederiksen svare på den usædvanlig barske kritik, der er kommet frem i Minkkommissionens rapport.

Og der blev sagt undskyld - igen, men også at der ingen grund er til at gå videre med advokatundersøgelser eller rigsret.

Tilbage står spørgsmålet: Hvad gør de radikale? For det er afgørende for, at regeringen kan ånde lettet op i forhold til de politiske konsekvenser af den minkrapport, som kom i går.

Tour de France begynder i dag i Danmark med en enkeltstart i København. Det er kulmination på mange års arbejde, som blev sat i gang af Alex Pedersen og kammeraten Joachim Andersen. Tilbage i 2012 såede de første frø til det, der nu er blevet til en historisk Tour-start i Danmark - den start, som ligger længst væk fra Frankrig nogensinde.

Mette Vibe Utzon og Karen Hjulmand er værter, Tine Møller Sørensen er dagens redaktør.

www.dr.dk/lyd/p1/orientering

Indhold

  • TitelTid
  • Hør hele udsendelsen00:00
  • Tour stemning01:48
  • Timelangt pressemøde om mink-rapport03:25
Om serien

Orientering

188 episoderP1

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste