Episode
Episode31. okt 20221 T 50 min.P1

Dagen før dagen: Knap hver tredje beslutter sig inde i stemmeboksen

Orientering

mandag 31. okt 20221 T 50 min.P1

Om denne episode

Almindeligvis bliver antallet af tvivlere færre og færre, jo tættere en valgdag nærmer sig. Denne gang er kurven pludselig gået op igen. Hvorfor er så mange i tvivl, og hvorfor er nogle, der måske havde taget en beslutning, pludselig blevet tvivlere igen?

Russerne har suspenderet aftalen om at eksportere korn fra Ukraine. Det sætter de øvrige parter i aftalen, Ukraine, Tyrkiet og FN, under pres, mens skibene ligger i kø. Vi ser på kornkrisen, der er blusset op.

Mange tusinde danskere bliver fra midnat ude af stand til at komme i kontakt med deres netbank, fordi NemID lukkes ned og kun MitID kan bruges. Og det er der mange - især ældre og syge - der ikke har mulighed for. Og bankerne er kun de første, der overgår til MitID. Vi taler med nogle af dem, der er frustrerede over at blive koblet af.

Brita Kvist og Henrik Lerche er dagens værter. Tine Linde er redaktør.

www.dr.dk/lyd/p1/orientering

Indhold

  • TitelTid
  • Hør hele udsendelsen00:00
  • Problematisk at mindst 25.000 borgere smides af Netbank ved midnat01:22
  • Rusland suspenderer FN-korn-aftale med Ukraine15:53
Om serien

Orientering

194 episoderP1

Ugens markante tendenser og begivenheder fra Orienteringsredaktionen.

Orientering Weekend spejler ugen der gik med fokus på internationale begivenheder og tendenser. Markante indslag fra Orienteringsredaktionen og et nyt blik på det, der sætter spor, skaber brud og peger fremad.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste