Episode
Episode5. okt 201944 min.P1

Flemming Møldrup, naziburgere og #tacogate

Shitstorm

lørdag 5. okt 201944 min.P1

Om denne episode

Flemming Møldrup postede et skønt feriebillede fra Tel Aviv på Instagram. To minutter efter blev han shitstormet af antisemitter, der blandt andet kaldte tv-værten for "smovs". I denne udgave af Shitstorm fortæller Flemming Møldrup for første gang, hvor meget digitalt jødehad egentlig påvirker hans humør.

Desuden en gennemgang af den såkaldte #tacogate fra Aalborg. En ung kvinde klagede over restaurant Vaca og blev efterfølgende svinet til af ejer Morten Hanson. Vi prøver at finde ud af, hvordan den nævnte sag kunne eskalere så hurtigt.

Og så skal vi også tale om naziburgere og om influencere, der reklamerer for et nyt, tvivlsomt tandblegningsprodukt - bare få dage efter, at miljøstyrelsen var ude og advare om et lignende af slagsen.

Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

Om serien

Shitstorm

75 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste