Episode
Episode14. dec 201944 min.P1

Sexistisk julekalender, Morten Østergaards terroropdateringer og Bubber forsvar

Shitstorm

lørdag 14. dec 201944 min.P1

Om denne episode

I denne uge fik ordet julekalender en ny betydning da det kom frem, at flere gymnasier hver dag åbner en låge i en kontroversiel digital julekalender. Her kårer de, i sexistiske vendinger, dagens babe uden samtykke. I denne udgave af Shitstorm på P1 står skoleelev Malte Larsen frem og fortæller hvorfor han afslørede det.

Desuden kommer Morten Østergaard og fortæller hvordan en opdatering om 20 terroranholdelser på få minutter kan sætte ild til et radikalt kommentarspor.

Og så kommer vi igen ikke udenom Bubber. For i denne uge tog Torben Chris ham i forsvar og endte i en decideret lovestorm.

Værter: Mads Aagard og Sanne Cigale Benmouyal.

Om serien

Shitstorm

52 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

RSS

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste