Episode
Episode8. feb 202044 min.P1

Corona-shitstorm, fars pige og dovne gymnasieelever

Shitstorm

lørdag 8. feb 202044 min.P1

Om denne episode

Siden gymnasieeleven Katrine Fischer skrev et debatindlæg, hvor hun kritiserede sine medstuderende, har den digitale debat i den grad handlet om mobbekultur og ytringsfrihed - og ikke mindst kritik af Katrine Fischer selv.

I denne udgave af Shitstorm på P1 kan du høre Katrine Fischer forklare, hvorfor hun mener, det er nødvendigt at tale om sine medstuderendes påståede dovenskab - og hvordan hun tackler de hadefulde beskeder, der følger i kølvandet på hendes indtræden i den offentlige debat.

Desuden besøg af Alva Madsen, der medvirker i DR3-programmet "Fars Pige". Programmet har medført tusindvis af vrede kommentarer, der i stor stil tilsviner Alva og hendes familie.

Endelig skal vi på en digital verdensomsejling for at indsamle eksempler på, hvor mange steder Corona-virussen medfører shitstorme lige nu.

Værter: Mads Aagaard og Sanne Cigale Benmouyal.

Om serien

Shitstorm

82 episoderP1

Shitstorm på P1 inviterer menigmænd, meningsdannere og magthavere i studiet for at forstå de udsagn, der har sat de sociale medier på den anden ende. Mads Aagaard og Anna Olrik vil forsøge at forstå og internetdebattens mest hidsige konversationer, udfordre de omblæste udsagn og vil sætte en ære i at mægle i det mest iltre konflikter. Shitstorm er internettets ugerevy og et selvhjælpsprogram til enhver internetbruger, der gerne vil gøre det endnu bedre i kommentarsporene på the world wide web.

Alle episoder i serien

00:00
00:00
00:00
00:00
Ingen playliste